Kova Burcu 2019 Yorumu

kova

KOVA BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Kova Burçları ve bilhassa Yükselen Kova Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Kova Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Kovalar,
2019 yılında hayatınızın bir çok açıdan değiştiğini göreceksiniz. Zaten siz bir kaç yıldır bu değişim ve dönüşümün olması gerektiği biliyorsunuz. İçten içe bu durumun farkında olmanızla beraber daha önceleri ardından gittiğiniz ve uğruna emek harcadığınız, hatta hırsınıza yenik düştüğünüz konuları bilerek ve isteyerek bir bir kapatacaksınız. Yaşamınızı, var oluşunuzu tekrar gözden geçirerek bir nevi teslimiyete geçebilirsiniz. Bu sayede o zamana kadar farkedemediğiniz gizli düşmanlıkların ortaya çıkışına şahit olabilirsiniz.

2019 yılı içsel dönüşüm yılı olabilir sizin için. Önemli olan yaşadığınız ruhsal değişimin farkına varabilmeniz. Bu mücadele sırasında daha depresif bir hale gelmeniz söz konusu olabilir Sevgili Kovalar. İşte burada geçmişinizdeki sıkıntıların blokajlarını çözerek olayları akışına bırakmak, hayat planınız adına güzel açılardan sizi etkileyecektir. Farkındalık size daha verimli, daha çalışkan, “Birşey yapmam gerek” hissi verecek. Bu anlamda yaşamınıza çeşitli rutinler katmak isteyebilirsiniz. Hobiler edinebilir, üretime yönelebilirsiniz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Nisan Ayı Yorumu

Sağlığınızla ilgili tekrar yaşamınızı gözden geçirme zamanı diyebiliriz. Dengeli beslenme, düzenli spor, fiziksel aktiviteleri arttırmak gibi sağlıklı yaşam unsurlarını rutininize ekleyebilirsiniz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. Beklenmedik ve ani şekilde, ev, aile, yuva mekan değişikliği, memleket değişikliği yaşatabilir. Ayrıca meslek değişikliğine de gidilebilir. Anne baba hayatlarında anilikler söz konusu olabilir. Evliliğinizde ani gerilimler meydana gelebilir. Galeyana gelmeden sakince hareket etmek gerekmek çok önemli sevgili Kova’lar.

Jüpiter’in Yay burcu ile olan kavuşumu size, büyük paralar, sosyalleşme adına büyük adımlar getirebilir. Adeta kabuğunuzdan çıkacaksınız. Ayrıca arkadaşlarınız üzerinden para kazanma, tanıdıklarınızdan yardım alma konuları gündeme gelebilir. Dileklerinizin yerini bulması, yaşamdan istediklerinizin yerine gelmesi için biraz daha çabalamanız gerek, izole olmayın sevgili Kova’lar…

Unutmayın! Kendinizi değiştirmek ve dönüştürmek sizin elinizde. Her kışın sonu bahardır…

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment