Boğa Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Boğa Burcu Yorumları

Boğa Burcu Aralık 2018 Burç Yorumları

Sevgili Boğa Burçları ve Özellikle Yükselen Boğa’lar;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Boğa Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yılın son ayında hem maddi hemde gönül ilişkileriniz üzerine vurgu yapan bir açılım söz konusu sizin için. Özellikle ilişkilerinizde bir toparlanmaya gitme, çeki düzen verme, karşınızdaki kişiyi tekrar dinleme ve empati kurma yetiniz daha yüksek olacaktır. Bozulanları güzellikle, yumuşaklıla tamir eden Venüs bu anlamda sizi ve ilişkinizide destekleyecektir. Öte yandan beraber iş yaptığınız ortaklarınız ile yıl sonunda işleri temize çekme, aksaklıkları tespit etmek için verimli bir dönem olacaktır.

Aralık ayının gündemi daha çok 8. eviniz etrafında vuku bulacak. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde mali konularınızda çözüm arayışları ve eşinizin dostunuzun konu içine gireceği ortak maddi konular için iyi bir başlangıç veriyor. Bir arkadaşınıza borç verebilir ya da istediğiniz mali desteği arkadaşlarınızdan temin edebilirsiniz. Ayrıca bunun dışında manevi problemlerin çözümü için akraba ve ya arkadaşlarınızın yanında olabilirsiniz.

Bunu da oku :  Boğa Burcunun Genel Özellikleri

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay efor verdiğiniz, uğraştığınız işlerde bir sonlanma ve bitişi simgeler. Elinizde bir projeniz vardır tamamlayıp teslim edersiniz, aldığınız bir eğitim biter. Yada hobi edindiğiniz bir uğraşı sıkılıp bırakabilirsiniz. Fakat bu tamamlanma ve bitiş kararları çok ani ve sürprizli şekilde olabilecektir, dikkat…

17 ila 25 Aralık arasında özellikle mali konular açısından son derece şanslı günler olacaksınız Sevgili Boğa’lar. Eğer bir kredi arayışı içindeyseniz harika bir dönemdesiniz. Yeni başlangıçların çok ferah olacağı bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment