Yengeç Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Yengeç Burçları ve Özellikle Yükselen Yengeç’ler;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Yengeç Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken çocuklarınızla ya da çocuk bekliyorsanız veya bunlarla ilgili gündemleriniz olabilir. Ayrıca gönül ilişkilerinizde yılın son atılımları yapabilir ya da yere basmayan ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Bu durumu değerlendirmek sizin elinizde olacak. Unutmayın her bitiş yeni bir başlangıcın habercisidir. Öte yandan size keyif veren aktiviteleri arttırarak yeni hobiler edinebilir, hayatın keyifli yanlarını biraz daha farkedeceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz.

Aralık ayının gündemi daha çok 6. evinizde hareketli geçecek. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde yeni bir iş olanağını önünüze sunabilir. Ya da var olan işinizde pozisyon değişimi ve ya farklı bir görev tanımı söz konusu olabilir. Aynı zamanda yeni bir iş partnerine sahip olabilirsiniz. Fakat bu gelişmeler olurken sınırlarınızın biraz zorlandığını hissedeceksiniz. Planlamadığınız, ön görmediğiniz bir iş deneyimine hazır olun!

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay ile estetik yargılarınız değişime uğrayabilir. Görünüş ve tarzınızda tamamen bir tazelenme isteyecek, eski sizi değiştirme niyetinde olacaksınız. Bu amaçla gardrobunuzun yada estetik müdahaleler için yapacağınız harcamaya dikkat etmelisiniz. Ani verdiğiniz kararlar olabileceğinden sizi ileri ki zamanlarda daraltan sonuçlar doğurabilir, acele karar vermemeye çalışın.

17 ila 25 Aralık arasında iş ve kariyer anlamında son derece şanslı günler içinde olaksınız. Bu anlamda yeni kontratlar yapar ve yeni başlangıçlar içine girerseniz muazzam bir zamanlama yapmış olursunuz. Ayrıca tıbbi operasyonlar ve sağlıklı yaşam, diyet programları için çok iyi vakitler diyebiliriz. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 14 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment