Aslan Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Aslan Burcu Yorumları

Aslan Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Aslan Burçları ve Özellikle Yükselen Aslan’lar;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Aslan Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken aileniz ile var olan problerin çözümünün burnunuzun ucunda olduğunu görebilirsiniz. Evinizde size sıkıntı çıkaran eşya, dekorasyon ne varsa bir hal çaresine bakacak, toplu bir düzen sağlamaya çalışacaksınız. Arabanız yada benzer araçlarınızın bakımlarını yaptırabilir, gelecek sene için rahat bir nefes alabilirsiniz.

Aralık ayının gündemi daha çok 5. evinizde hareketli geçecek. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde her işin keyfini nasıl çıkarabilirim, kendimi nasıl mutlu edebilirim tutumunda olacaksınız. Bu bazen yeni aşklar ile olacak bazende yeni yetkinlikler edinmek ile. Gönlünüzde güzel hisler yükselirken kendinizi kaptırıp yükseklerden uçmanızda olası, aman dikkat…

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kasım Ayı Yorumu

Kendinizi yeni yılda da mutlu edeceğiniz aktiviteleri arttırma yoluna gideceksiniz. Çocuk sahibi bir yükselen Aslan iseniz, onunla ilgili güzel gelişmelerde gündeminizde olabilir. Bu güzel gelişmeler bazen sıkıntılı bir süreç ile de gelebilir ise de sonu tatlıya bağlanacaktır.

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay ile hayata yeniden atılmanız, amaçlarınıza sıkı sıkı sarılmanız, üzerinizdeki rehaveti atmanız için güzel bir enerji verecektir. Dinginliğin bittiğini meşguliyetinizin artacağı bir döneme giriş yaparken bu açılar sizin için gayet destekleyici olacak.

17 ila 25 Aralık arasında tasarladığınız aklınızdan geçen her ne varsa artık adım atma vaktidir diyebiliriz. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment