Yay Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Yay Burcu Yorumları

Yay Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Yay Burçları ve Özellikle Yükselen Yay’lar;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Yay Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken geçmiş aylarda yaşadığınız gerginliklerinizi, sürüncemelerinizi tamir etmenize fırsat verecek bir aya giriyorsunuz. Dinginliğinizi kaybettiren, huzurunuzu kaçıran konuların çözümü tereyağdan kıl çeker gibi basit ve rahat olacak diyebiliriz. Ayrıca bu konularınız hakkında rahatlıkla yardım bulabilir ya da yardım edebilirsiniz. Yılın son günlerinde biraz daha içinize dönüp inzivaya çekilmeniz sizi rahatlatacaktır.

Aralık ayının gündemi daha çok 1. eviniz odaklı olacak. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde “Yeni bir Ben!” teması sizin için en öncelikli gündem haline gelecektir. Jüpiter transitinin etkisiyle içinizden dışınıza bir değişime gitmek isteyebilir, görünümünüzü, tarzınızı, yaşamdaki duruşunuza yepyeni bir nefes getirebilirsiniz. Fakat bunları yaparken size yuvanızdan ya da ailenizden karşı çıkabilecekler olacaktır, beklediğiniz desteği alamayabilrisiniz. Planladığınız bu değişim sizin daha çok önemsenme isteğinizi tatmin etmek için gerçekleşse de bu yeniay bu anlamda size yeni fikirler verebilir.

Bunu da oku :  Koç Burcu Mart Ayı Yorumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayda daha önce verdiğiniz borcu tahsil edebilir, kendi borunuzu ödeyerek kapatabilir, kredinizi sonlandırabilirsiniz. Öte yandan küçük bir yan etki olarakda daha önce aldığınız mali gelirin bitmeside söz konusu olabilir. Ya da almak istediğiniz kredi ertelenebilir. Her ne olursa olsun bu gelişme biraz sürpriz şekilde aniden gerçekleşebilir.

17 ila 25 Aralık arasında özellikle “Kendime yeni bir ben lazım!” diyorsanız bu sizin için çok şanslı bir dönem olacak. Yeniden kendinşizi keşfedebilmek ve yeniden hayatınızın kontrolünü elinize almak adına Merkür – Jüpiter kavuşumu sizi destekleyecektir. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment