Kova Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Kova Burcu Yorumları

Kova Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Kova Burçları ve Özellikle Yükselen Kova’lar;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Kova Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken geçen aylarda iş ve kariyer anlamında yaşadığınız ufak tefek aksaklıkları çözmeniz için, bu alanlarda tekrar taze bir başlangıç yapabileceğiniz güzel bir aya girdiğimizi söyleyebilirim. Sorumluluklarınızı yerine getirirken yaşadığınız sıkıntıları irdeleyerek onlara pratik çözümler ile yaklaşabilirsiniz.

Aralık ayının gündemi daha çok 11. eviniz odaklı olacak. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde yeni sosyal ortamlara girmenize fırsat sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Güzel bağlantıları olan mühim insanlarla tanışabilir, onlarla dostluklar kurabilirsiniz. Kendi hesabınıza çalışıyorsanız, yeni büyük kazançlı işler alabilir, yeni projelerle ilgilenebilirsiniz. Fakat şu aşamada parasal gider ve beklentilerinizin hesabını dikkatli yapmalı bu konudaki detayları gözden kaçırmamlısınız.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayda devamlı yapıyor olduğunuz gündelik işlerinizin düzeninde değişimlere giderek eskisinden kurtulmak isteyebilirsiniz. Yada çalışıyor iseniz iş ortamınızda değişikliğe gitmek isteyebilir, iş yada departman değiştirmeyi arzulayabilrisiniz. Yalnız bu karar ani ve sürpriz şekilde alınacağından olası sıkıntılara göğüs germek zorunda kalabilirsiniz…

17 ila 25 Aralık arasında özellikle büyük hayat planları ve köklü değişim istekelri adına Merkür – Jüpiter kavuşumu sizi destekleyecektir. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment