Balık Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu

Aralık Ayı Balık Burcu Yorumları

Balık Burcu Aralık 2018 Burç Yorumu

Sevgili Balık Burçları ve Özellikle Yükselen Balık’lar;

İyisiyle kötüsüyle bir yılı ardımızda bırakırken yılın son ayında sizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim…

Aralık ayının gökyüzü gündeminde Venüs Akrep burcunda seyahatindeyken 7 Aralık’ta Mars ve Neptün’ün de etkilediği Yay burcunda bir yeniay, 22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, hali hazırda devam eden bir Merkür retrosu yer alacak. Bunlarla beraber Ayın son günlerine yakın bir Jüpiter-Merkür buluşması’da bizi bekliyor olacak. Merkür Retrosu ile Kasım ayında başlayıp 7 Aralığa kadar devam edecek. İletişim kazalarının oluşabileceği, teknolojik hataların bolca oluştuğu artık hepimizin duyduğu ve içselleştirdiği Merkür gerilemesinde bu konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gelelim Balık Burcunun Aralık ayında haritalarındaki yansımalarına;

Yıl biterken 2019’a taşıyacağınız gerek eğitim hayatı gerekse iş bağlantılarınızı revize ederek temiz bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz. Geçmiş aylarda takıldığınız, engel olmuş konuları ele alarak artık bu alanlarda sorun yaşamamak adına gerekli tedbirleri alacaksınız. Varsa yeni yıl için seyahat planlarınızı yapabilir vize, pasaport gibi unsurlarda oluşacak pürüzleri çözme yoluna gidiyorsunuz.

Aralık ayının gündemi daha çok 10. eviniz seyrinde süregelecek. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay sayesinde yepyeni bir iş kolunda çalışmayı deneyimlemek isteyebilir, kariyerinizi yeni bir işle yükseltmek isteyebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise dahil olmak isteyeceğiniz yeni mecra sizin sıfatlarınıza ve kişiliğinize uygun olup olmadığı olacaktır. Bunun hesabını çok iyi yapıp, analiz etmenizi tavsiye ederiz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

22 Aralık’ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunayda bir kaç konu gündeminize dahil olabilecektir. İlişkinizin başında iseniz hayatınızdaki kişiyi analiz ederek sizin için kalıcı mı değil mi buna karar vermeniz söz konusu olacaktır. Bunla ilgili devam yada bitirme kararı alabilirsiniz. Bir diğeri yapmanız gereken işlerden artık keyif almıyorsanız bitirme yoluna gidebilirsiniz. Eski hobilerinizi bırakıp, yenilerini keşfedebilirsiniz.

17 ila 25 Aralık arasında özellikle hobiniz olan ya da tasarlayıp planladığınız hayalinizi işe çevirmeniz adına Merkür – Jüpiter kavuşumu sizi destekleyecektir. Bu şanslı dönemde terfi alabilir, mevki yükselmesi yaşayabilirsiniz. Bu dönemde her neye yeni başlarsanız güçlü bir haritası olabilir, bizden söylemesi…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment