Balık Burcu 2019 Yorumu

balik

BALIK BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Balık Burçları ve bilhassa Yükselen Balık Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.
Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.
Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Balık Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Balıklar,
Yaklaşık 1,5 yıldır İş ortamında, arkadaşlar arasında sık sık gerilimler yaşıyordunuz. Alttan almalar, gereksiz iletişimler sizi bir hayli yordu. 2019 yılı size bu anlamda müjdelerle geliyor.

Bu sene sizi adeta keyif çağrıyor. İş hayatınızda keyif alacağınız ne varsa ön plana çıkarabilir yada keyif aldığınız, yaratıcılığınızı konuşturduğunuz işlerde görev alabilirsiniz. İlgilendiğiniz, yapmaktan zevk aldığınız hobilerinizi iş alanına taşıyabilir, işinizi hobiniz haline getirebilirsiniz. Sizi bu anlamda hem mutlu edebilicek işlere yönelmeniz için hem de hayallerinizi gerçekleştirme gücü katacak iyi fırsatlar çıkarabilir. Var olan işinizde keyif almanızı sağlayacak noktaları aktive edebilir, daha önce bunu neden düşünemedim diyebilirsiniz.

Hala gönlü boş olan Yükselen Balıkların aşka kavuşmalarına ramak kaldı diyebiliriz. Hem sosyalleşeceğiniz hem de gönül ilişkilerine açık olacağınız bir sene. Korkularınız ve endişelerinizi silecek, sizi eğlendirecek bir insanla beraber olma ihtimaliniz çok yüksek. Ancak kariyer hayatınız ile aşkınız arasında kalabileceğiniz bazı durumlar yaşayabilirsini fakat kendinizi dinlerseniz üstesinden gelebilirsiniz .
Evli olan Yükselen Balık’ların planları arasında çocuk sahibi olma fikri oluşabilir. Bu istek için güzel bir dönemdeyiz. 2019 yılı ayrıca çocuklarınızla ilgili konularda da sizin dikkatinizi çekecek bir sene. İş hayatınızın ya da gündelik işlerinizin yoğunluğu çocuğunuza olan ilginizi biraz ihmal ettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bunları çözeceğiniz tertemiz alternatiflerle karşılaşabilirsiniz.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kasım Ayı Yorumu

Satürn 11. evinizde iş başında olacak. Yani dostlarınız, arkadaşlarınız ve yakın çevrenizde elemeye gideceğiniz bir yıl var önünüzde. Size keyif vermeyen ortamlar, kişiler bir bir hayatınızdan misyonlarını tamamlayarak uzaklaşabilir. Hayatınızda size katkısını her zaman hissettiğiniz gerçek dostlarınızı bırakmak bu sene ki istekleriniz arasında. Sosyalleşerek arkadaş çevrenizi tekrar dönüştürüyorsunuz. Yepyeni insanları hayatınızda konumlandırabilirsiniz.

Kariyer anlamında en verimli burçlardan biri Yükselen Balık’lar olacak diyebiliriz. Jüpiter’in iş hayatınıza bol bol bereket vererek üstleriniz ya da patronlarınızın gözünde değerinizin artmasına, terfi etmenize, statü yükseltmenize, iş hayatında yeni sorumluluk almanıza sebep olabilir.

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. İletişim yada kişisel efor gerektiren işlerde hareketlenmeler söz konusu olacak sizin için. Bu anlamda yeni ilginç, yaygın olmayan hobiler edinebilir, bu alanlarda eğitim alabilirsiniz. Biraz başına buyruk olan Uranüs size yaratıcı iş fırsatlarıda sunacaktır. Ayrıca Uranüs’ün bir diğer etkilediği konu ise kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızdır. Bunlarla aranızda ani kopuşlar yaşayabilir yada onların hayatlarında böyle kopuşlara şahit olabilirsiniz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Mart Ayı Yorumu

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment