Yay Burcu 2019 Yorumu

yay

YAY BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Yay Burçları ve bilhassa Yükselen Yay Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Yay Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Yay’lar,

2019 senesinde ortak para, mal, miras, nafaka gibi size ait olamayan kaynaklarınızla uğraşacaksınız. Bu durum şuanda başkalarının elinde olan fakat size gelecek paraları verir. Burada hırs sahibi olabilirsiniz. Bu sene kaynağınızı temin etmek içi çaba göstereceğinizi söyleyebiliriz. Fakat borçlanma ya da borç para alma adına verimli olmayan etkiler yaratabilir.

Hayatınızın bütününde karşılaştığınız zor meseleleriniz için fayda sağlayabileceğiniz, çözüm yolu için yardım alacağınız bir sene diyebiliriz.

Satürn haritanızdaki konumdan dolayı parada tatminsizlik getirir. Daha düzenli, daha rahat, daha fazla para kazanmalıyım, hırsını kendinizde gözlemleyebilirsiniz. Geliriniz ve ya masraflarınız açısından büyük bir ciddiyet getireceği aşikar. Yaptığınız harcamalarınızın ne kadar ihtiyaç dışı olduğunu bir anda farkedebilrsiniz. Ve bunlarla ilgili tedbir alarak bütçe disiplinine sokabilirsiniz. Özellikle yılın sonunda bu bilinç daha çok parlayacaktır.

Jüpiter nihayet 12 yıl sonra tekrar burcunuzda. Doğru adımları atarsanız yaşamınızın neredeyse tüm alanlarında bereketli olacak. Yeni başlangıçlar için muhteşem bir sene diyebiliriz. Aşk, eğitim ve hayal ettiğiniz diğer konularda bol bol güzellikleri size sunuyor olacak. Daha çok beğenilecek, daha çok dikkat çekeceksiniz. Sosyal ortamlarda farkınız çabuk belli olacak. Fakat sosyalleşme ve flört kavramlarını çok abartmamanızı şiddetle tavsiye ederiz. Bereket getirecek unsurlarken sonuçları bu şekilde sonuçları sıkıntı yaratabilir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Ayrıca ailenizde birinin hastalığı endişenizi arttırabilir. Çözüm yolları arayarabilirsiniz. Fakat Jüpiter bu anlamda da sizi destekler. Farklı yardımları bir arada keşfedebilirsiniz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. Rutininiz üzerinde etkisini hissedeceğiniz Uranüs, düzenli iseniz sizi düzensiz, düzensiz iseniz düzenli hale getirebilir. Şaşırtacak etkileri barındıran bu gezegen, günlük işlerinizi, iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi dönüştürerek, alışık olunanın aksine çalışacaktır. İş ortamınız ya da aniden pozisyonunuz değişebilir.

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment