Terazi Burcu 2019 Yorumu

terazi

TERAZİ BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Terazi Burçları ve bilhassa Yükselen Terazi Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Terazi Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Terazi’ler,

Gezegenler, 2019 yılında iş yada meslek yönü değişikliğine gidebileceğinizi söylüyor. Statü yada pozisyon değişikliği gündeminize gelebilir. Başarı ve kariyeriniz konusunda biraz daha hırslı olabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız, hesap verdiğiniz bir aile bireyinin hayatındaki değişikliklerde bu senenin olası gündemlerinde yer alıyor. Fakat özet olarak başarılı bir seneyi vurguladığını söyleyebiliriz.

Satürn ev, şehir ya da ailenizle ilgili önemli değişikleri beraberinde getirecek. Ya da uzun vadeli düşünerek ev almak yuva kurmak için yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız yer ile ilgili bir tatminsizlik yaşayarak, konfor alanınızda yeni tasarımlara gidebilirsiniz.

Aileniz ile ilgili sorumluluklarınız artacak diyebiliriz. Kariyerinizle ilgili konular bu sorumluluklar nedeniyle aksayabilir. Bu duruma olabildiğince fırsat vermemeye çalışmalısınız. Ebeveynlerinizle yaşayabileceğiniz gerginlikler gündeme gelebilir.

Jüpiter Yay burcu kavuşumu sayesinde yazarak, çizerek, düşünerek, kendinizi ifade ederek gelişeceğiniz, sosyalleşeceğiniz, farklı insanlarla tanışacağınız bir sene olacak. Kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmelerde söz konusu olacaktır. Sözleşmeler ve kariyer avantajları açısından da bereketli bir yıl sizi bekliyor.

Bunu da oku :  Yay Burcu Nisan Ayı Yorumu

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. Size ait olmayan, emanet aldığınız paralar üzerinde ani değişiklikler söz konusu olabilir. Borç alma verme konusunda şaşırtacak etkiler yaşayabilirsiniz. Birden bire unuttuğunuz bir borç kendini gösterebilir. Önceden gelen bir geliriniz vardır ailenizden yada eşinizden buralarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Geçmiş konular kendini tekrarlayabilir ve yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu sıkıntılarınızı iyileştirmeniz için size fırsatlar sunacaktır.


Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment