Aslan Burcu 2019 Yorumu

aslan

ASLAN BURCU 2019 ASTROLOJİ YORUMU

Sevgili Aslan Burçları ve bilhassa Yükselen Aslan Burçları;

2018 yılını hayatlarımızı değiştiren bir sürü gündemle geride bırakmak üzereyiz. Bu yıla damgasını vuran en büyük gökyüzü olaylarından biride URANÜS Gezegeninin 7 yılda bir gerçekleştirdiği burç geçişiydi. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Mayıs ayında Uranüs Koç burcundaki seyrini tamamlayıp Boğa Burcuna şaşaalı bir geçiş yapmıştı. Ancak Koç Burcuna Kasım ayında geri döndü. 2019 Mart Ayında 77 yıl Koç Burcuna dönmemek üzere tekrar Boğa burcundaki seyrini devam ettirecek.

Boğa burcunda başlayan Uranüs döngüsü Mayıs ayından beri ülkemizde de para hareketliliğinin ve Uranüsün çılgın yapısının ne kadar sarsıcı olabileceğini bize gösterdi. 2. Evde konuşlanan bu transit para ve finansal anlamda yüksek kazanımların ve kayıpların adeta habercisiydi.

Ülkemiz için baktığımızda 2019’un ana teması “Kazancına göre harca, kaynağın yetsin!” olacak. Jüpiter Türkiye’nin para evinde Yay burcu ile şanslı bir kavuşum yapacağından ya kaynak artışı söz konusu olacak yada olan bereketlenecek olarak gözükmekte. Bu durumun mantıklı açıklaması gelirlerdeki artışın yanında giderlerde yapılacak daralma ile olacaktır.

Bunu da oku :  Balık Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Yükselen Aslan Burcunu 2019 yılında Neler Bekliyor?

Sevgili Yükselen Aslan’lar,
2019 senesi gezegen gündeminin size mesajı; “Biraz geri planda kalarak, dinlenme zamanı…” olduğunu söyleyebiliriz. Siz yapı gereği bulunduğunuz ortamda lider olmaya, önderlik etmeye meyilli kişilersiniz. Yıllardır aldığınız sorumluluk sizi yıprattığını yeni yeni daha fazla farkeder hale geldiniz. İnzivaya çekilerek kısmen bir yenilenme için kendinize zaman ayırmanız şart gibi gözüküyor. Bu duruma nedenlerden biri de iş hayatınızda yaşadığınız tatminsizlik olacaktır. Rölantide giderek yeniden dönüşünüzün daha güzel olacağını sizde biliyorsunuz.

Sağlıklı yaşam için alternatif yollar aramak, kilo vermek, fit olmak için aktivitelerinizi arttırma gibi gündemleriniz olacak. Genel hayat rutininizi bir yandan düzene sokmak isteyecek bazen de bunu yaparken çeşitli konularda sınanacaksınız. Fakat her ne olursa olsun disiplini abartmadan var olanı koruma yoluna da gidebilirsiniz.

Jüpiter – Yay transiti ile 2019 yılında aşk konusunda en şansı açık burç olduğunuzu söyleyebiliriz. Aşk ve flört konusunda karşınıza türlü türlü fırsatlar çıkacaktır. Değerlendirerek güzel bir aşka yelken açmaya ne dersiniz… Bu durumu farklı şekilde kullanmak isteyenlerinizde olacaktır. Birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürmeye çalışanlar yıl içinde sırlarıyla beraber ortaya çıkacaklardır. Aşkın yanında evli çiftlere çocuk müjdesi, bazı çiftlere ise çocukları ile ilgili olumlu gelişmelerin habercisi olarak geliyor.

Bunu da oku :  Yay Burcu Mart Ayı Yorumu

Uranüs’ün Boğa burcundaki tekrar seyri Mart-2019’da gerçekleşecek. Çok farklı sektörlere yönlendirecektir. Bu etki bildiğiniz gibi 7 yıl süreceğinden hemen bir gelişme yaşanmadan daha ileri tarihlerde karşınıza çıkabilir. Yaratıcı olduğunuz alanları keşfetmeye çalışın. Daha önce kendinizde olduğunu bile farketmediğiniz özellikleriniz bu çılgın etkiyle su yüzüne çıkacaktır.

Aylık yorumlarımızda tekrar görüşmek üzere, 2019 yılını içinizden geldiği gibi keyifli ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment