Aslan Burcu Ocak Ayı Yorumu

aslan-ocak-2019-burc

Aslan Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan Burçları ve bilhassa yükselen Aslan Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzudikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek güneş tutulması 6. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Yeni bir düzen istiyorsanız çok güzel bir zamandasınız. Yeni bir şehri, yeni bir rutini, yeni bir ortamı size sunarken çekincelerinizi de ortaya koyacaktır.

Yeni görevler hedefleriniz arasındayken korkularınızı yenmeniz gerekmektedir. Kesinlikle bu değişim ve dünüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bazı şeyleri ardınızda bırakmanız söz konusu olabilir. Sağlığınızda bir sorun varsa çözüm bulmak için güzel açılar sizi bekliyor olacak. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Bunu da oku :  Koç Burcu Ocak Ayı Yorumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Aslanlar’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Aşk hayatınızda hercai davranmaya meyilli olabilirsiniz. Gönül ilişkilerinde abartıya gitmemek sizi yanlışlardan alıkoyacaktır. Evli ve çocuklu bir Aslan burcuysanız çocuklarınızın geleceğiyle ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Ayrıca yatırım fırsatları kapınızı çalabilir.

20 Ocak itibariyle iş ortaklıklarınızla ilgili odağınız artıyor. Bu alanda güzel bir açılıma söz konusu. Ticari anlaşmazlıklarıınıza çözüm bulma açısından da hayli şanslı bir ay olacak. 

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 1. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Bedeniniz ya da kişiliğinizle ilgili değişime gidebilir, geçmiş görüntünüzü ya da davranışlarınızı geride bırakmak isteyebilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Estetik kararlı alabilir, kişisel vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ay boyunca Mars transiti vesilesiyle kendinizi güçlü şekilde ifade ediyor olacaksınız. Eğitim konularında mücadeleci ruhunuzla tekrar size sahneye çıkma zamanı diyor.

Bunu da oku :  Balık Burcu 2019 Yorumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment