Oğlak Burcu Ocak Ayı Yorumu

oglak-ocak-2019-burc

Oğlak Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak Burçları ve bilhassa yükselen Oğlak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burcunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak sizin burcunuzda gerçekleşecek güneş tutulması 1. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Sil baştan kendinizi değiştirmek isteyecek ve bunu da başaracağınız çok güzel başlangıçlar yapacağınızı söyleyebiliriz.

Görünümünüzden düşünce yapınıza kadar yepyeni bir 2019 yılı hayal ediyorsunuz. Yeni bir kaarar, yeni bir duruş ile benliğinizi hem çevrenize hemde kendinize kanıtlama peşindesiniz. Kesinlikle bu değişim ve dönüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bu değişimler sizi biraz korkutabilir, endişeye kapılmadan soğukkanlı davranmalısınız. Bazı şeyleri ardınızda bırakmanız söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Oğlak’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza iyi gelecektir. Sanatsal yönlerinizi geliştirme ve yaratımsal süreçlerinizde daha başarılı olacağınız bir dönem diyebiliriz.

20 Ocak itibariyle maddi konularda çözümler ararken, iş görüşmeleri gündeminizde olacak. Beklediğiniz maddi kaynağı bulacak fırsatlar karşınıza çıkabilir.

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 8. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. Hayatınızda bir süredir devam edegelen ve sizi zorlayan problemlerinizi çözüme ulaştıracağınızı söyleyebiliriz. Ortak kazanımlar ve maddi konuları etkileyen bu tutulma kaynaklarınızı dengelemek için alacağınız kararları desteklenecektir.

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ocak ayında Mars transitinde ailevi konularda hararetlenebilirsiniz. Gereksiz gerilimlerden uzak durmanızı tavsiye ederken sağlığınıza dikkat etmeniz için hassasiyet göstermenizi de öneririz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment