Balık Burcu Ocak Ayı Yorumu

balik-ocak-2019-burc

Balık Burcu Ocak 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Balık Burçları ve bilhassa yükselen Balık Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burunuzu dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Ocak ayı tutulma ayı. Senenin en önemli gündemlerini meydana getirmektedir.  Meydana gelen tutulmaların etkisi önceki ve sonraki altı ayı kapsar. Yani tutulma etkilerini hali hazırda yaşıyor olabilirsiniz. Fakat ilk aylarda ki etkileri daha kuvvetlidir. Ayrıca 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz.

6 Ocak sizin burcunuzda gerçekleşecek güneş tutulması 11. evinizde. Güneş tutulmaları daima yeni ay ile birlikte olur. Uzun vadede size çokça fayda sağlayacak arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sosyal ortamınız tazelenirken eski çevrenizin etkilerinden kurtulmak isteyebilirsiniz.

2019 yılında gerek kariyer anlamında gerekse yaşam kalitenizini arttırmak adına atacağınız adımların ayak seslerini bu aşamada duyabilirsiniz. Kesinlikle bu değişim ve dönüşümü uzun bir zamandır bekliyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bu yenilikler için mücadele edeceğinizi söyleyebiliriz. Bu değişimler sizi biraz korkutabilir, endişeye kapılmadan soğukkanlı davranmalısınız.

16 Ocak itibariyle yediklerimize biraz daha dikkat etmeliyiz Sevgili Balık’lar. Bu dönemde normalden daha fazla iştahınız açık olabilir. Toplumsal statünüzde ve kariyerinizde parlama zamanınız başlayacaktır. Bunun yanı sıra ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyarak ciddi bir boyuta taşımanız içinde hayli güzel açılar sunuyor.

20 Ocak itibariyle enerjinizde düşüşler olabilir, motivasyon kaynaklarınızın tükendiğini hissedebilirsiniz. Bu nedenle kendinize nefes alacak zamanlar ayırmalısınız bu ay içinde. Şubat ayında yeni kararlar almanız size daha kolay gelecek, bunlara hazırlıklı olmalısınız.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

21 Ocak Aslan burcunda ay tutulması 6. evinizde gerçekleşecek. Her ay tutulması dolunay ile beraber olur. İş ortamınızı ya da görevinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Nicedir iş temponuz ve rutinlerinizden memnun değildiniz. Sağlık konularında eğer bir hastalığınız bulunuyorsa tedavi süreçlerinizi iyileştirebilir. 

25 Ocak itibariyle imzalar için çok elverişli bir zaman olacak, yeni girişim ve sözleşmeler için değerlendirin deriz.

Ocak ayı boyunca Mars transitinde maddi konularda mücadele yaşabilirsiniz. Adeta paranın gelişini gidişini kovalayacaksınız. Bu konularda ani kararlar almadan süreci soğukkanlılıkla yönetmenizi tavsiye ederiz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment