Kova Burcu Şubat Ayı Yorumu

kova_subat_2019

Kova Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Kova Burçları ve bilhassa Yükselen Kova Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Kova Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay kendinizde, bedeninizde, fikirlerinizde yenilikleri gösteriyor. Popüler ve kendini ifade eden Kova’lar bu ay bizi bekliyor. Yükselininizde gerçekleşecek yeniay size aşk fırsatları sunabilir. İkili ilişkilerde uyumlu olabileceğiniz gibi güzel işlere, kontratlara da imza atabilirsiniz.

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, sizi zorlayan meselelerinizi hallettiğiniz bir dönem olabilir. Psikolojik olarak halledemediğiniz konularda destek alabilirsiniz. Maddi konularda bir netleşme yaşayacaksınız. Aile, eş, ortağınızla olan ortak maddi kazanımlarınız dikkat çekiyor olacak sevgili yükselen Kova’lar. Bunun yanında borç para bulma ve ödeme konusunda size rahat bir nefes aldıracak diyebiliriz.

Bunu da oku :  Koç Burcu Şubat Ayı Yorumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği burcu rahatlatır. Bu dönem canınız pek çalışmak istemeyebilir, küçük tatil kaçamakları sayesinde dinlenirken enerji toplayabilirsiniz. Ruhsal takıntılarınıza iyi gelecektir. Sorunlarınız olduğu kişillerle husumetinizi çözebilir, barışabilirsiniz. Bir yandan da gizli kapaklı aşklarında habercisi olan bu geçiş size yanlış kararlar aldırabilir.

14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha yalnız hissedebilirsiniz.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Zihniniz çok yoğun olacaktır. Ani fikir değişiklikleri ve iletişimleri beraberinde getirecek gerginliklere dikkat etmek gerekir. Yakın akraba ve kardeşlerinizle ilgili ortak konularda ani eforlar gösterebilir bu anlamda biraz zorlanabilirsiniz. Gerilmeye müsait, kavgacı bir iletişim olabilir, sakin olmakta fayda var.

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. Ufak tefek ev kazalarına dikkat etmenizde fayda var.

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle parasal konularda bu sıkıntı baş gösterecek. Mühim harcamalar, alışverişler yapmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Finansal anlamda hatalar söz konusu olabilir. Aman dikkat…

Bunu da oku :  Akrep Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment