Yay Burcu Şubat Ayı Yorumu

yay_subat_2019

Yay Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yay Burçları ve bilhassa Yükselen Yay Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Yay Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile yeni bir çaba içine gireceğinizi söyleyebiliriz. Yeni iletişim kanallarından insanlara, müşterilere ulaşma fırsatları oluşabilir. Kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızla ilgili yeni gündemler söz konusu olabilir. Ayrıca yeni eğitimler, kurslar, size farkındalık oluşturacak amaçlar dikkat çekiyor olacaktır. Yepyeni kararlarla seneye başlayabilirsiniz.

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, kariyer ve meslek hayatınız açısından oluşumlar söz konusu olacaktır. Bir projeyi bitirip yenisine geçebilir, var olan işinizden ayrılıp farklı bir işe geçiyor olabilirsiniz. Kısacası kariyer ve toplumsal statünüz ile ilgili sürüncemede olan konular netleşecek diyebiliriz.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Ocak Ayı Yorumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Maddi ve finansal konularda rahatlama sağlayacaktır. Önce rahat kazanıp rahat harcarken daha sonra tatminsizlik verebilir. Yatırım ve mülk elde etmek anlamında 14 Şubat’a kadar olumlu bir açı veriyor.

14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz ve yalnız hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sadece siz mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Aşk ve ilişkilerde ani tartışma ve gelişmeler söz konusu olabilir. Değer verdiğiniz kişilerle ilgili sert bir agresyon yaşanabilir, sakin olmaya çalışın… Bunun yanında saman alevi misali ikili ilişkilerde oluşacak sorunları çabuk toparlayacaksınız. Çocuğu olan bir Yükselen Yay iseniz çocuğunuzla ilgili konularda gerginlikler yaşayabilir, tartışmalara girebilirsiniz.

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 6. Evinizde olacak Mars sayesinde bilhassa iş ortamında, mesai arkadaşlarınızla gerilebilirsiniz. Ayrıca sağlık konularına dikkat etmenizde yarar var.

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle ev ortamında anlamlandıramadığınız hissiyatlar katabilir. Aile bireyleri arasında yanlış anlaşılmalar, kırgınlıklar oluşabilir. Ayrıca ev ve arabanızda ani arızalar oluşabilir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment