Başak Burcu Şubat Ayı Yorumu

basak_subat_2019

Başak Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Başak Burçları ve bilhassa Yükselen Başak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Başak Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, iş hayatında yeni bir sahneye işaret ediyor. İş arayışında olan yükselen Başak’lara yepyeni fırsatlar göz kırpıyor. Ayrıca mevcut iş ortamınızda yeni görev tanımınız ya da pozisyonunuzda ile bu aya başlıyor olabilirsiniz. Günlük rutininizle ilgili bir yenilenmeye gideceğiniz aşikar. Bu size 2019’un verimli ve dolu dolu geçirmeniz için güzel bir başlangıç olabilir. Çok çalışacaksınız sevgili Yükselen Başak’lar. 

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, görünüş ve kendinizi ifade ediş tarzınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Bir karar, bir gündem, bir durumla kendinizi duyuracaksınız. Estetik operasyonlar, kişisel imaj değişimleri için gayet uygun bir dönem olacak. Özellikle kilo vermek ve de daha sağlıklı bir yaşama kavuşmak isteyenler için çok güzel başlangıçlar söz konusu.

Bunu da oku :  Başak Burcu Mart Ayı Yorumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Değer verdiğiniz kişinin sizi mutlu edeceği günler kapıda. Aklınızdaki sorulara yanıt bulacağınız, sevdiğiniz kişli ile aranızdaki sorunları bir nebze rahatlatacağınızı söyleyebiliriz. Ayrıca eşinizin hayatında da güzel bir gelişme olabilir. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu anlamda güzel bir dönem diyebiliriz.

Ancak 14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz, yalnız ve anlaşılmıyorum gibi hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sadece siz mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Aniden ortaya çıkabilecek borçlar nedeniyle ya da mal paylaşımları, miras, nafaka, burs gibi gündemleriniz varsa bu konularda gerginlikler ortaya çıkabilir. Nereden meydana geldiği belli olmayan harcamalar sizi biraz zorlayabilir.

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 9. evinizde Mars sayesinde hayata bakış açınızı değişecek. Dar çerçeveden çıkarak daha geniş bakmaya çalışacaksınız. Bu da size iyi gelecek detaycı Yükselen Başak’lar.

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle sevgiliniz ya da eşinizle olan diyaloglara daha dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Bunu da oku :  Nisan Ayı Burç Yorumları

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment