Aslan Burcu Şubat Ayı Yorumu

aslan_subat_2019

Aslan Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan Burçları ve bilhassa Yükselen Aslan Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Aslan Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, yeni bir ilişki, var olan ilişkinizi bir üst seviyeye taşıma ya da evliliğinizde yepyeni bir günde yada bakış açısı getiriyor. Hayat arkadaşınızın ya da sevgilinizin hayatında ki güzel bir yeniliğin habercisi de olabilir. Ticari ilişkilerde yeni imzalar ve kontartlar getirebilir. 

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, gelir kapınız, parasal gündemleriniz bu dönemde odağınız olacak. Kazancınızı sınırlandıran satın almalar söz konusu olabilir. Bir mülkünüzü satışa çıkarabilir, beklediğiniz bir alacağınız varsa tahsil edip bu durumu kapatabilirsiniz.

Bunu da oku :  Başak Burcu Mart Ayı Yorumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Zorlandığınız rutinlerinizi rahatlatacak, sağlıklı yaşam adına yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Sağlık sıkıntılarınız varsa çözümü de beraberinde getirecektir. İştahınız olduğundan fazla açılabilir, aman dikkat…

Ancak 14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz, yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sadece siz mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Seyahat ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde, eğitim hayatınızda yaşayabileceğinz ani gerilimleri gündeminizi oluşturabilir. İş ortamınızda üstlerinizle ya da okulunuzda öğretmenlerinizle stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sınavlarınız için beklemediğiniz zorluklar meydana getirebilir. Mars’ın yağtığı açı sayesinde önce zorluklar sonra başarı diyeceğimiz gündemler sizi yoklayacak.

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 10. evinizde Mars sayesinde iş vereninizle, evebeynlerinizle gerginlikler sizi biraz zorlayabilir. Sakin olup, alttan almaya çalışın…

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle cerrahi müdahaleler için sakıncalı olabilecek 2 gün olabilir.

Bunu da oku :  Başak Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment