İkizler Burcu Şubat Ayı Yorumu

ikizler_subat_2019

İkizler Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler Burçları ve bilhassa Yükselen İkizler Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. İkizler Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile yepyeni niyetlerle Şubat’a başlayabilirsiniz. Bu durum yeni eğitimler, yeni seyahatler, yeni amaçlar için başlangıçları ifade ediyor. Entellektüel yapınıza iyi gelecek bu oluşum, hayata bakış açınızı, inançlarınızı sorgulamanıza da neden olabilir. Yeni iş bağlantıları kurmaya çalışıyorsanız güzel destekler sizi bekliyor olacak. Ayrıca evliyseniz eşinizin ailesinin yeni gündemleri de söz konusu olabilir.              

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, ev-aile gündemleriniz dikkat çekiyor. Konforunuzu ferahlatmak için alış-satışlar gerçekleştirebilirsiniz. Aileniz ile ilgili haberler alabilirsiniz ancak bunlar çok olgunlaşmamış, içi boş haberler olabilir. 

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği Uyumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Çözemediğiniz problemlerinize şifa etkisi yaratacak Venüs geçişi finansal anlamda da sizi ferahlatacaktır. Borç para bulmak ya da alacaklarınızı tahsil etmek istiyorsanız güzel bir zaman diyebiliriz.

14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz, yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sadece siz mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Kariyerinizin getirilerini beklediğiniz sürede alamayan yükselen ikizler burçları bu manada öfke patlamaları, ani gerginlikler yaşayabilir. Sosyal çevrenizde hem girişken hemde agresif tavırlarınız dikkat çekici olacaktır. Sonradan pişman olmamak adına dikkatli olun…

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 12. evinizde Mars, fiziksel ve ruhsal sağlığınızda biraz zorlayabilir. Endişe ve korkularınız nüksedebilir. Kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylar, dedikodular biraz canınızı sıkabilir.

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle iş ortamında üstlerinizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara müsait bir etki verebilir. Hesap hatası, rapor hatası söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Nisan Ayı Yorumu

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment