Boğa Burcu Şubat Ayı Yorumu

boga_subat_2019

Boğa Burcu Şubat 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa Burçları ve bilhassa Yükselen Boğa Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şubat ayında adeta bir gökyüzü trafiği yaşanacak. Venüs Oğlak geçişi, Mars Uranüs kavuşumu, Merkür-Neptün kavuşumu, Kova burcunda bir Yeniay,  Başak burcunda bir Dolunay birbirini kovalayacak. Burcunuzun ayrıntılarına geçmeden önce 2019 yılına ait genel astroloji yorumunuzu buradan okuyabilirsiniz. Boğa Burcu 2019 Astroloji Yorumu

5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay kariyer ve mesleki sorumluluklarda taze ve yeni bir başlangıç veriyor. Var olan işinizde yeniliklerde söz konusu olabilir. Yeni bir görev, yeni bir yönetici sahibi olabilirsiniz. Daha önce görüşemediğiniz aile üyeleri ile bir araya gelebilir keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

19 şubat Başak burcu Dolunay ay ve güneş karşıtlık yapıyor, keyif aldığınız, eğlenceli bulduğunuz şeyler gündeminizi oluşturacaktır. Ayrıca flört ettiğiniz kişi ile ilgili ilişkinize de dikkat çekebilir. Bir ileri seviyeye taşıyabilirken, ayakları yere sağlam basmayan ilişkileri de finale getirecektir. Çocuk sahibi olmak isteyen Yükselen Boğa’lar müjdeli haberler alabilir.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Venüs Oğlak Geçişi

Venüs içinden geçtiği evi rahatlatır. Öğrenciyseniz eğitim hayatınızda bir ferahlama getirecektir. Seyahatlerinizde yada yurt dışı bağlantılı işlerinizde yaşayacağınız kolaylıklara dikkat çekiyor. Ayrıca size yeni bir perspektif kazandırabilir. Daha iyimser, daha inançlı daha optimist olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

14 Şubat’tan sonra beklemediğiniz tepkilerle karşılaşarak kendinizi daha değersiz, yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde sadece siz mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda dar boğaz getirebilir.

9-14 Şubat Mars Uranüs Kavuşumu

Beklenmedik tatilleri gündeme getirecek bir dönem olabilir. Geçmişten gelen sağlık problemleriniz varsa daha dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Nüksetme yada yeniden dikkat çekmesi söz konusu olabilir. Biraz daha buhran hissedebileceğiniz, içinize kapanırken çevrenizi kıracak sözler sarfedebileceğiniz durumlar oluşabilir.

14 Şubat Mars Boğa burcuna geçiş yapıyor. 1. evinizde Mars, kendinizi ve niyetinizi açık açık ortaya koymanızı sağlayacak. Özgüveniniz yüksek ve kendiniz ile ilgili kavgalarınız sona eriyor olabilir.

18-20 Şubat Merkür Neptün Kavuşumu

Balık burcunda  gerçekleşecek olan hesapçı Merkür, hayal gücünü temsil eden Neptün’le yaptığı kavuşum ile daha fazla dalgın olacağız. Özellikle sosyal ortamlarda aklı karışık bir tavır sergileyebilirsiniz. Ayrıca proje bazlı işleriniz varsa gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Bunu da oku :  Ocak Ayı Burç Yorumları

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 9 times, 2 visits today)

Related posts

Leave a Comment