Balık Burcu Mart Ayı Yorumu

balik_mart_2019

Balık Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Balık Burçları ve bilhassa Yükselen Balık Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay, kişiliğiniz ve görüntünüzle ilgili yepyeni kararlar amanızı destekleyecek. Bu değişim daha çok çevrenizin sizden istediği ya da artık zorunlu hale gelmiş olabilir.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Aşk hayatınızda güzel gelişmelerin beraberinde getirecek bu ay özellikle retro dönemi için ilişkiler açısından yeni başlangıçlara pek de uygun sayılmaz.

Yakın aile ilişkileriniz ve kardeşlerinizin sizinle yada kendileri ile alakalı gündemleri söz konusu olabilir. İletişimlerde tartışmalara kayan kontaklar olabilir. Ayrıca düşünce anlamında zihninizle kavgaya tutuşmanızda an meselesi.

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay, borcunuz, kredi ödemeniz tamamlanmış, finansal anlamda ferahlama yaşayacağınız bir döneme giriyor olabilirsiniz. Bununla beraber ruhsal olarak ne zamandır yaşadığınız buhranı bitirme kararı alacaksınız. Artık silkelenme zamanı sevgili Yükselen Balık’lar. Ortak kazanımlarınızda netleşme söz konusu olacaktır. Özellikle bu dönemden sonra ay sonuna kadar parasal konular gündeminizde olacak.

Uzaktaki ilişkilerinizde güzel gelişmelerin olduğu ya da henüz
gün yüzüne çıkmamış işlerinizin verimli gittiği bir dönemdesiniz diyebiliriz. Sanatla ilgileniyorsanız bu alanda farklı estetik açılarla bakmanızı sağlayacak bu enerji sizi bahara hazırlıyor gibi.

Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi size düşünce yapınızda özgürleştirme getirecek. Eski düşünce kalıplarından kurtulup yepyeni bir zihin yapısına kavuşuyorsunuz. Yaratıcı yanınızın sizi de şaşırtacak taraflarını keşfedeceksiniz bu 7 yıl boyunca. Ayrıca kardeşleriniz ya da kardeş kadar yakınınızla ani kopuşlar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız muhitten taşınabilir, yepyeni bir ortamda ikamet edebilirsiniz. Tabi ki bu 7 yıl sürecek olan süreç içinde yavaş yavaş gelişecektir.

Bunu da oku :  Mart Ayı Burç Yorumları

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment