Kova Burcu Mart Ayı Yorumu

kova_mart_2019

Kova Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Kova Burçları ve bilhassa Yükselen Kova Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay etkisiyle para, maddi durum, maddi güvence, gelir kapısı anlamında yeni gelişmeler söz konusu olacaktır. Maddi yapınızı masaya yatırıyor olacaksınız, yeni yol haritanızı çizmek isteyeceksiniz.


4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Zihninizin kalabalık olduğu bu ay, sözleşmelere ve tekliflere açık olacaksınız fakat karar verip adım atmak için retro bitimini beklemenizi tavsiye ederiz sevgili Yükselen Kova’lar. Ayrıca ailevi konularda ay boyu gereksiz çatışmalar yaşanabilir, uzak durmanızda fayda var. Bunun yanında küçük ev kazaları yaşanmaması adına tedbiri elden bırakmayınız.

Bunu da oku :  Kova Burcu Ocak Ayı Yorumu

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay, eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler konusunda bir netleşme yaşabilirsiniz. Ayrıca yaşam felsenizde bir değişim, bir netleşme söz konusu olacaktır. Artık eskisi gibi düşünmüyor, değişmek istiyorsunuzdur. Sizin burcunuzdan geçen Venüs’ün bereketini de bu anlamda hissedebilirsiniz.

Çekici yanınızın ortaya çıktığı bu ay girdiğiniz ortamlarda dikkat çekiyorsunuz. Özellikle hoşluğunuz anlamında çok iltifat alacağınız bu dönemi ilişkiler anlamında iyi değerlendirebilirsiniz. Retronun geçmesi her zaman yeni başlangıçlar için iyidir, unutmayın…

Uranüs’ün Boğa geçişi sizin için ev ve yuva kavramlarında ani değişiklikleri getirebilir. Evlenme, boşanma, yer değiştirme, semt, şehir hatta ülke değiştirme söz konusu olabilir 7 yıl boyunca. Tabi ki bu 7 yıl sürecek olan süreç içinde yavaş yavaş gelişecektir.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment