Yay Burcu Mart Ayı Yorumu

yay_mart_2019

Yay Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yay Burçları ve bilhassa Yükselen Yay Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay, ev, aile, konforunuz ve yuvanızı içeren konularda yenilikler ön görüyor. Bu başlangıçlar sizi biraz kaygılandırıyor olabilir. Fakat ailenizin iyiliği için bu değişimin gerçekleşmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Odağınız genel olarak 21 Mart’a kadar aile ve ev hayatınızda olacak. Yeni eve çıkabilir, taşınabilir hatta evlenebilirsiniz. Bu alanda başlangıçları retro sonrasına ertemenizi tavsiye ederiz.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Yakın çevre ilişkilerinizde, kardeşlerinizde ortak gündemler, ortak planlar söz konusu olabilir. Kısa seyahatler, eğitimler anlamında güzel bir dönem olacaktır. 

Bunu da oku :  Koç Burcu Ocak Ayı Yorumu

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay da sosyal çevrenizde yada arkadaş çevrenizdeki konularda netleşme söz konusu olabilir. Ani bir kopuş meydana geliyor olabilirken, proje bazlı çalışmalarınızın finali yada meyvesini almanız söz konusu. Yaşamdan beklentileriniz bile kesinlik kazanmak için tekrar önünüze gelecektir.

Sağlık açısından kendinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Gündelik işler, hizmet aldığınız kişiler, spor, düzenli beslenme gibi konularda mücadeleli şekilde odağınız mevcut. Aman gerginliğe dikkat sevgili yükselen Yay’lar.

Uranüs’ün Boğa geçişi iş ortamınızı, gündelik rutinlerinizi ve de sağlığınızı yakından ilgilendirecektir. Bu alanlarda ki ani değişimler Uranüs transitinin önümüzdeki 7 sene boyunca etkisini gösterecektir. İş değişikliği, departman ya da pozisyon değişikliği, ev değişikliği, ortam değişikliği beklenmedik süreçlerde kendini gösterecektir. Sağlık konularında tedibiri elden bırakmamalı, gerekli önlemleri almalısınız.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment