Yengeç Burcu Mart Ayı Yorumu

yengec_mart_2019

Yengeç Burcu Mart 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç Burçları ve bilhassa Yükselen Yengeç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Mart ayına damgasına vuran Merkür Retrosu, 6 Mart’ta yaşanacak bir Yeniay ile Venüs’ün Kova burcu transiti bu ay dikkat çeken gökyüzü olaylarından. Üstüne üstlük Uranüs tekrar burç değiştirerek, 7 yıl orada kalmak üzere Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapacak.

6 Mart’ta Balık burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek Yeniay ile eğitim hayatınızda, uzaklardaki işlerde, şehir dışı ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde ve seyahat programınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca hayatınızın anlamı gözünüze farklı gelebilir ve bu konuda da bir yenilik enerjisi elde edebilirsiniz. Bu hayat yoluna adım atmanıza kaygılarınız sebep olmuş olabilir.

4 Mart ila 29 Mart arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi bildiğiniz üzere teknolojik aletlerde, iletişim hatalarına ve eski sevgililerin sözüm ona geri dönüşüne gebe olacak. Her retro da hatırlattığımız gibi “Retro ile gelen, retro ile geri döner”, ikinci kez başlamadan önce bu uyarıyı unutmayınız. Merkür gerilemesinde yapacağınız fiziksel değişikleri ilk defa yapıyorsanız, retro sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Sonuçları istediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir.

Sosyal çevrenizde hızınızla dikkat çekiyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda bu ay dikkat çekici yanınız ön planda. Bununla beraber ufak tefek sürtüşmeler ve gerginlikler söz konusu olabilir.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Nisan Ayı Yorumu

21 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay, evinizle ya da ailenizle ilgili konularda bir gündemin gerçekleşeceğini bize haber veriyor. Eviniz, aileniz, yaşam alanlarınız, size konfor veren konularda bir netleşme söz konusu. Ev alma, değiştirme, taşınma kararınızı kesinleştireceksiniz.

Miras, nafaka, ödünç / borç para ve krediler konusunda yeni gündemleriniz mevcut olabilir. Bu alanlardaki sıkıntılarınızın bir anda ortadan kaybolduğunu hissedebilirsiniz.

Uranüs’ün Boğa geçişi 7 yıl boyunca daha sosyalleşeceğinizin habercisi durumunda. Gönüllü çalışmalar, vakıf, dernek işleri, sosyal sorumluluk projelerinde görev almak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı bu aşamada daha çok farkedeceğiniz gibi ani ve kökten değişimlere hazır olmalısınız.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment