Koç Burcu Nisan Ayı Yorumu

koc-nisan-2019

Koç Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Koç Burçları ve bilhassa Yükselen Koç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Koçlar,  burcunuzda gerçekleşecek yeniay sizi adeta baharda güneş gibi parlatacak. Yeniliklere açık, son derece üretken ve girişimci adımlar atacaksınız. Kendi hayatınızla, kişiliğinizle, bedeninizle ilgili bir yeniliği beyan edeceksiniz.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Koçlar, son bir kaç aydır kariyer hayatınız için yeni atılımlar için niyetlendiniz. Kiminiz mücadelesine devam etti, kiminiz bu yolda tökezledi. Ancak kariyer hayatınızın yönünü ciddiyetle değiştirmeye niyet ettiniz. Odağınız iş hayatınızda iken Nisan sonunda gerçekleşecek Satürn retrosu ile frene basmanız gerektiğini hissedeceksiniz.  Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve eğitimlerinizi de durup bir gözden geçirme zamanı olduğunu söylemekte yarar var. Jüpiter’in burada ki geri hamlesi ani kararlardan arınmanızı tavsiye etmekte.  20 Nisan itibariyle para konularında Uranüs etkisini bariz şekilde hissedeceksiniz. Özellikle finansal konularda ani gelişmeler söz konusu olacak. Beklemediğiniz para girişleri, para çıkışları sizi gündeminizde yer alabilir, dikkatli olmakta yarar var.

Aşk / İlişkiler

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Bu güzel bahar ayında dolunayın ele aldığı konu ikili ilişkiler olacak. Gerek gönül ilişkisi gerekse ikili diğer ilişkilerinizde bir netleşme bir karar aşamasına geleceğinizi düşünebilirsiniz. Nereye gidiyoruz sorgusu, varlığını belli dönemdir sürdüren sizi bir noktaya vardırmayan gönül ilişkinizi bitirme kararı alırken, bazı durumlarda da var olan yada bitmiş ilişkinizi tekrar masaya yatırabileceğiniz bir ortam yaratıyor olabilir. Bir üst seviyeye taşınan ilişki daha sağlam ve nitelikli olacaktır. Bitişler ve başlangıçlar için güzel bir dönem olduğunu unutmayın.

 Aile / Sağlık

Ailenizle güzel vakitler geçirirken, uzak akrabalarınızla bir araya gelebileceğiniz ortamlar oluşabilir. Hatta eski günleri yaad ederek eski dostlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Size yeniden yaşama sevinci verecek bu atmosfer yoğun iş günleriniz için nefes arası gibi gelecek. Bunun yanında yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ile aranızdaki diyaloglara dikkat etmenizde fayda var, yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ortaya çıkabilir.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (6 votes)
(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment