İkizler Burcu Nisan Ayı Yorumu

ikizler-nisan-2019

İkizler Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler Burçları ve bilhassa Yükselen İkizler Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen İkizler burçları,  Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile “Kendime yeni bir ben lazım!” sloganı ile bir dönüşüm içine girebilirsiniz. Kıyafetleriniz, tarzınız, görüşünüz, kişiliğiniz kısacası sizi siz yapan tüm etmenlerin üzerine bir sünger çekip yepyeni sizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen İkizler burçları, borç para bulma, kredi yada nafaka gibi kendi geliriniz olmayan finansal varlıkları yönetmekte zorlanacağınız bir dönem olabilir. Yapacağınız değişiklikleri kendi bütçeniz dışında bol keseden harcarsanız senenin diğer aylarında hayli zorluk çekebilirsiniz. O nedenle kendi kaynaklarınızı kullanmaya dikkat etmelisiniz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Aşk / İlişkiler

Aşk kapınızı bu bahar erken çalacağa benzer sevgili Yükselen İkizler burçları. Baharın aşk anlamında en şanslı burçlarından birisiniz. Gönlünüzdeki kişi ile durumunuzu netleştirecek, ilişkiniz adına somut kararlar alacaksınız. Kendinizi doğanın tekrar tekrar canlandığı gibi hücrelerinize kadar tazelenmiş hissedebilirsiniz.

Arkadaşlarınız arasında bu kadar huzurlu olamayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara müsait ortamlar doğmaması adına biraz daha ılıman ve sakin davranmanız gerekmektedir. Alttan almanız arkadaşlarınızla bağınızın kopmaması adına iyi olacaktır.

 

Aile / Sağlık

Aileniz bu aralar çok para harcamanızdan yakınıyor olabilir. Pek de haksız sayılmazlar. Özellikle kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuzu onlara kanıtlamanın vakti gelmedi mi? Bu hem sizi hemde sevdiklerinizi mutlu etmeye yeterde artar bile unutmayın.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment