Başak Burcu Nisan Ayı Yorumu

basak-nisan-2019

Başak Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Başak Burçları ve bilhassa Yükselen Başak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Başaklar,  bu aylarda başlamak üzere önümüzdeki 7 yıl boyunca  hayat görüşünüz, inançlarınız, maneviyatınız anlamında ani değişimler yaşayabilirsiniz. Uranüs Boğa transiti sayesinde yurt dışı bağlantılı işler ve seyahatler için bol bol zamanınız olacak. Yeni eğitimler için kararlar alabilir hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Başaklar, yeniay ile beraber finansal anlamda güzel kapıların açılacağını söyleyebilirim. Borç para bulma, kredi ve benzeri finansal araçları temin etmede şansınız yüksek gibi gözüküyor. Ayrıca eşinizin ve eşinizin ailesinin parasal anlamda gündemleri mevcut olabilir.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Mart Ayı Yorumu

İş hayatınızda mücadeleci tavrınız herkesin dikkatini çekiyor olacak. Dikkat çekici olduğunuz bu dönemde üstlerinizle gereksiz gerginlikler yaşayabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

Kendi öz maddi kaynaklarınızda bütçe açığı veriyor olabilirsiniz. 19 Nisan’da kendinize çeki düzen vermek için bir dizi karar almak, sevmediğiniz para harcama alışkanlıklarına artık bir son vermek isteyebilirsiniz.

Aşk / İlişkiler

Aşk ve gönül ilişkileri adına zorlanacağınız bir ay sizi bekliyor. Satürnün kalbinizin düzensiz ritmine düzen getirme zamanı. Bu zorlayıcı gezegen retrosu ile odağınızı ikili ilişkilerden çıkarıp sosyal çevrenize kaydıracaksınız. Gittiğiniz yolda hata yapmamak için fikrine başvuracağınız bazı dostlarınız, sevdiğiniz insanla aranızdaki problemlere çare olabilir.

 Aile / Sağlık

Sağlığınızı ilgilendiren cerrahi müdahaleler için hayli olumlu bir ay diyebilirim. Böyle bir operasyon için bu ay 5 Nisandaki yeni ay ile harekete geçebilirsiniz.

Yaşadığınız yuvanız size dar gelebilir bu ay. Evebeynlerinizle aranızdaki anlaşmazlıklara çözüm bulabilmek için uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment