Terazi Burcu Nisan Ayı Yorumu

terazi-nisan-2019

Terazi Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi Burçları ve bilhassa Yükselen Terazi Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Teraziler,  önümüzdeki 7 yıl boyunca Uranüs’ün Boğa burcundaki transiti ile maddi konularda anilikler yaşayacağınızı sık sık dile getiriyorum. Ani para girişleri, ani para çıkışları, finansal sisteminizin değişmesi gibi konuların yanında bu transit sizi derinlerde ki zor meselelerinize de ani çözümler getiriyor olabilecek.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Teraziler, 2017 yılının sonundan beri ailevi konularda yaşadığınız sıkıntıları çözmek adına çok sınavdan geçtiniz. Satürn retrosu ile bu duruma yeni çözümler getirebileceksiniz. Odağınızı kariyer hayatınıza çevirin der Satürn. Böylelikle yaşam yolculuğunuza devam edebilir kendi ayaklarınızın üstüne basabilirsiniz.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Nisan ayı bir yandan da eforlarınız adına sizi sürüncemeye sokacak bir ay.  Jüpiter retrosu nedeniyle planladığınız işlerde ilerleme anlamında biraz zorlanabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken hatalar yapabilir, iletişim konusunda biraz sekteye uğrayabilrisiniz. Geçici bir süreç olduğunu unutmayın!

Aşk / İlişkiler

5 Nisan’da gerçekleşecek yeniay ile ilişkiler evinize güneş doğuyor diyebilirim. Bu anlamda yeniliklere çok müsait bir aydayız. İlişkiniz adına yeni kararlar alabilir, yeni gönül ilişkilerine doğru yol alabilirsiniz. Var olan ilişkinizdeki problemleri çözebilir, aşkınızı tazeleyebilirsiniz.

 

Aile / Sağlık

19 Nisan’da gerçekleşecek dolunayın size kendinizle alakalı bir çok konuda kararlar aldırması kendinizi kısıtlamadan çıkardığınıza işaret diyebilirim. Kendinizi, bedeninizi, imajınızı değiştirmek için harekete geçeceksiniz. Sağlığınız hakkında yeni keşifler yapabilirsiniz.

Aileniz ve özellikle kardeşlerinizle aranızda küçük sürtüşmeler söz konusu olabilir. Sonradan pişman olacağınız hamlelerde bulunmamanız adına sakin olmanızı tavsiye ederim.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 2 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment