Yay Burcu Nisan Ayı Yorumu

yay-nisan-2019

Yay Burcu Nisan 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yay Burçları ve bilhassa Yükselen Yay Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Nisan’da 15 derece Koç Burcunda güneş ile Ay yanyana gelerek bir yeniay, 19 Nisan’da 29 derecede Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ay Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin retrosu başlaycak ki bunlar uzunca bir süre gündemimizden düşmeyecek konulara odaklanmamıza vesile olacak.

Sevgili Yükselen Yaylar, önümüzdeki 7 yılınızı etkileyecek Uranüs-Boğa burcu transiti ile gündelik yaşamınızda ani değişikliklere şahit olabilirsiniz. Öyle ki hayatınızda düzeni yıkıp tekrar oluşturabilirsiniz.

Kariyer / Para

Sevgili Yükselen Yaylar, bu dönemde adeta tembellik etmek için yer arayacaksınız. İş ortamında sorumluluğunuzdan kurtulmak için kaytarmak isteseniz de el mecbur diyerek çalışmaya devam etmek zorunda olduğunuzu fark etmeniz gerekmekte. Havaların ısınmasıyla yerinde duramayan siz yükselen Yaylar için kapalı ortamlarda çalışmak bir kat daha zorlaşacak. Unutmayın kusursuz bir tatil için güzel çalışmanız gerekmekte. Yoksa yazın tadını kaçırabilirsiniz.

Bunu da oku :  Koç Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Parasal anlamda dara düştüğünüz şu dönemde sıkıntınızı borç para bularak kapatmaya çalışabilirsiniz. Fazla harcamalardan kaçınarak iktisatlı davranırsanız bu dar boğazı da atlatacaksınız.

Aşk / İlişkiler

Bahar aylarında aşk konusunda belki en şanslısı sizlersiniz Sevgili yükselen Yay’lar. Yepyeni heyecanlar, beklenmedik karşılaşmalar sizleri bekliyor. Havalar ısınmaya başlarken yüreğinizi ısıtan biriyle güzel bir yola çıkabilirsiniz. Ancak bu yola çıkarken mücadeleci bir tavır sergileyeceğinizi dile getirebilirim. Hislerinizin peşinden giderek istediğiniz aşkı elde edebilirsiniz.

Arkadaş ortamınızda bazı gelişmeler bu ay odağınız olabilir. Var olan arkadaşlığınızı bitirebilir yeni sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu size gayet olumlu yansıyacak yükselen Yay’lar.

Aile / Sağlık

Çocuk sahibi iseniz onun hayatında yeni başlangıçlar ya da yeni gündemler söz konusu olabilir. Ve ya yeni bir çocuk sahibi olma isteğiniz oluşabilir.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (5 votes)
(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment