İkizler Burcu Mayıs Ayı Yorumu

ikizler-mayis-2019

İkizler Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler Burçları ve bilhassa Yükselen İkizler Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim İkizler Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen İkizler Burçları,  Mayıs ayı gündeminizi daha çok ilişkiniz ve onun için vereceğiniz mücadeleler ile hayatınızın zorluklarına çözüm arayışı ve ruhsal sağlığınız, bilinçaltınızı ilgilendiren konular etrafında geziyor diyebiliriz. Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay ile Ruhsal teslimiyetiniz keşfetme imkanı bulacaksınız. Gizli kalması gereken ve arzu ettiğiniz bir konu gündeme gelebilirken gerçekleşme ihtimali yüksek olabilir. Venüs ve Uranüs’ün kavuşumu ile sırların ortaya çıkması sağlanabilir. Ortaya çıkan bu sırlar sizi şaşırtabilir.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile devamlı yaptığınız işlerde yada sürekli bulunduğunuz ortamlarda müthiş  bir yol ayrımına gitme isteği hissedebilirsiniz. Artıları ve eksileri ile durum değerlendirmesi yaparak hedeflerinize kanalize olmanız size doğru kararlar verdirecektir. Bilhassa sağlık konusunda yaşayacağınız bazı gelişmeler ile var olan rahatsızlıklardan kurtulma fırsatı dahi yakalayabilirsiniz.

Bunu da oku :  İkizler Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

İlişkinizdeki çalkantılara bir dur demenin vakti geldi. Muhtemelen geçen aylarda taze bir ilişkiye başladınız ya da var olan ilişkinizi bir üst seviyeye çıkarma kararı aldınız. Size ne mutlu derken Jüpiter’in 10 Nisan’da geri hareketine başlaması ile ilişkinizde bir şeylerin tuhaf gittiğini hissettirmesi paralel gelmedi mi size de? Bunun geçici bir süreç olduğunu Ağustos ayında suların tamamen durulacağını hatırlatarak, şu anda vereceğiniz kararlardan pişman olmamanız adına sakinleşmenizi tavsiye ediyoruz. Eski ilişkilerde yaptığınız hataları tekrar etmeniz olası. Sadece karşınızdaki kişiden hatalı davranış bekliyor olmanız geçmişteki sizi doğruluyor nitelikte.  Sadece puslu gözlüklerle bakmayın ilişkinize!

Hayatınızdaki zorlukları atlatmak adına borç yada farklı kaynaklardan yardım alıyor olabilirsiniz. Özellikle geri ödemeniz konusunda dikkatli ve biraz daha özenli davranmanız konusunda ay boyunca Satürn uyarıyor Sevgili Yükselen İkizler burçları…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (4 votes)
(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment