Yengeç Burcu Mayıs Ayı Yorumu

yengec-mayis-2019

Yengeç Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç Burçları ve bilhassa Yükselen Yengeç Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Yengeç Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Yengeçler, bu ay ki gündeminiz sosyal çevreniz, duygusal oluşumlar, aşkınız, ilişkiniz ve iş ortamınız üzerine dolu dolu olacak diyebiliriz. Sizin gibi arkadaşlarına ve arkadaşlığa sadık biri için farketmeden uzaklaşmak istediğiniz arkadaşlarınızın olması garip değil mi? Maalesef şartlar insanı bazen bu şekilde yönlendiriyor. İyi niyetinizin suistimal edilmesine artık pek tahammül edemez oldunuz. Arkadaşlarınızı ailenizden gördünüz ve çoğu zaman yanıldınız. Bu nedenle bu bahar farklı arkadaşlıklar edinmek, sosyal çevrenizi değiştirmek isteyeceksiniz. Olması gerektiği gibi rahat nefes alacağınız bir çevre de mutluluk duyacaksınız. Bu oluşumu Venüz ve Uranüs kavuşumu da   destekleyecek gibi gözüküyor.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kalbinizdeki kişinin artık orada mesken tutup tutmayacağını düşünmeye başlayacaksınız. Size yapılanları kolay kolay unutmazsınız. Sadece vaktini beklersiniz. Çünkü gidişiniz öyle alelade olmaz, temellidir. Sabrınızı zorlayacak konularda kendinizi üzmeden netleştirmelisiniz.

Bunu da oku :  Boğa Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Sıkı çalışmanın güçlüklerini hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatsızlanarak anlıyorsunuz. Biraz mola vermeli kendiniz için vakit ayırmalısınız. Yeniliklere açık olmalı, alışılmışlığın sıcak kucağından ayrılma cesareti göstermelisiniz.

İlişkinizde yaşayacağınız problemler için çok emek harcanız, göz yaşı döktünüz. Suçu her zaman kendinizde aramayın. Biraz kendinizi geriye çekme zamanı artık. Kabuğunuza çekilerek bir durum değerlendirmesi yapmanız sizin hayrınıza olacaktır Sevgili Yengeçler. Önümüz bahar unutmayın…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (7 votes)
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment