Aslan Burcu Mayıs Ayı Yorumu

aslan-mayis-2019

Aslan Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan Burçları ve bilhassa Yükselen Aslan Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Aslan Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Aslanlar neredeyse yılın başından beri iş ve kariyer hayatınızdaki sancılı süreci biritmek için çok güzel bir aya girdik diyebilirim. Önünüze çıkacak fırsatlar hatrı sayılır bir rahatlamayı size getirebilir. Üstelik zarif Venüs ile hareketli Uranüs’ün bu evde kavuşumu sayesinde yaşayacağınız değişiklikleri aniden ve hiç beklemediğiniz şekilde yaşayabilirsiniz. Yaz aylarına keyifli girebilmeniz için öncelikle cebinize güneş doğuyor diyebiliriz.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay’da yeni kariyer planınız ile aileniz arasında kalabileceğiniz hususlar olabileceğini hatırlatabilirim. Ailesi ile yaşayan Yükselen Aslan’lar ayrı eve çıkabilir ya da farklı bir yerde ikamet edebilir olacak. Bu durum biraz gerginlik getirse de kariyeriniz hedeflerinize olan tutkunuz bu konuların kapatılmasına sebep olabilir.

Bunu da oku :  Kova Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Aşk hayatında yaşıdığınız zorlukları, aldığınız darbeleri sosyal çevrenizin, arkadaşlarınızın vasıtasıyla yenebileceğinizi söyleyebiliriz. Siz sosyal ortamlarda adeta parlayan, mekanların aranan insanlarısınız. Arkadaşlarınız sizi üzgün görmek istemiyor ve size destek olduklarını göstermek istiyorlar adeta. Ancak geçmiş aşklarınıza dönmeniz sizi aynı hataları tekrarlamanıza neden olacaktır. Bunu unutmayın…

İş hayatınız, yeni kariyer planlarınız derken hareketli bir aya merhaba derken sert gezegenimiz Satürn’ün size tavsiyesi olacak. Ay boyunca Oğlak burcunda seyrini sürdürecek gezegen, önüne çıkan iş olanaklarını iş ortamını ciddiye almadığın takdirde elinden kayıp gideceğini hatırlatmak ister Sevgili Yükselen Aslanlar…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (13 votes)
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment