Başak Burcu Mayıs Ayı Yorumu

basak-mayis-2019

Başak Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Başak Burçları ve bilhassa Yükselen Başak Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Başak Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Başaklar Mayıs Ayı’nın gündemini iş, seyahatler, eğitimler, yuvanız, aileniz, çocuklarınız ve ilişkileriniz hakkındaki gelişmeler oluşturacak. Yeniay  yurt dışı seyahatleri, akademik eğitim, uzak kültürler ve yayıncılık evinizde oluşuyor. 9. ev, uğurlu ev olarak bilinir. Yeni Ay’la birlikte yurt dışı ile ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ülke dışına taşınma kararı alabilirsiniz. Yeni iş ve yeni ikamet şansını yakalayabilirsiniz. Geleceğiniz için renkli günlerin ilk adımlarını atabilirsiniz. Venüs ve Uranüs’ün yaptığı kavuşumla belki de uzun zamandır istediğiniz yurt dışı seyahati için ani bir fırsat yakalayabilirsiniz. Uluslararası bir şirkette yeni bir işe başlayabilirsiniz.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile özellikle iş yaşamı içinde bazı cevaplar aramak doğru olacaktır. Önemli bir belgenin imzalanması veya bir işin oluşturulması için adım atabilirsiniz. İş yaşamı içinde bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Ani bir karar ile yeni bir faaliyete katılabilirsiniz. Dengenizi bu maceracı yaklaşımla sağlayabilirsiniz.

Bunu da oku :  Yay Burcu Nisan Ayı Yorumu

Aileniz ile işiniz arasında kalabilirsiniz. Aile içi sıkıntılarınızı işinize konsantre olarak elega edeceksiniz diyebiliriz. Size güç gelen bazı konularda ailenizden destek alabilir, her zaman yanınızda olduklarını hissedebilirsiniz. Eski konuları tekrar tekrar gündeme getirmeniz size ve ailenize fayda getirmeyecektir.

Aşk hayatınızda da benzer durumlar söz konusu olabilir. Sevdiğiniz kişiyi ihmal etmeniz problem çıkarabilir, iş yaşamınızın yoğun temposu sırasında sevgilinizi çokca kırmanız mümkün olabilir. Karşınızdaki kişinin size karşı soğuk tavırları için lütfen bir kez daha düşünün Sevgili Yükselen Başaklar…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (3 votes)
(Visited 6 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment