Yay Burcu Mayıs Ayı Yorumu

yay-mayis-2019

Yay Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Yay Burçları ve bilhassa Yükselen Yay Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Yay Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Yaylar, Mayıs Ayının gündeminde ilişkinizde ki siz, iş ortamınızda ki siz, bilinçaltınızda ki siz, hayallerinizde ki siz olmak üzere siz, siz, siz olacaksınız. Siz ve sizin istekleriniz. Yeni bir iş ortamına girebilir ya da yeni bir hayat rutini elde edebilirsiniz. Burada ki durumum ne, benim çıkarlarımla paralel mi, gerçekten bunu istiyor muyum soruları ile adeta dans ederken, hayatınızdaki bu gelişmeler süratli ve beklenmedik şekilde oluşacak. Bencilliği bir yana bırakarak, çevrenizdekilerin size olan düşkünlüklerini görmezden gelmeyin. Ayrıca sağlık alanında da yeni tedavi yöntemleri keşfetmeniz ve şifalanmanız söz konusu olabilir.

19 Mayıs’ta bu ayda bolca rüya görebilir, gördüklerinizi hatırlayıp, yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki derin öfke ve hırsların bir bir ortaya dökülebileceği şu zamanlarda kendinize ve çevrenize ruhsal olarak zarar vermeden sakince düşünerek geçirmenizi tavsiye ederiz. Cesur olmak hiç bir zaman bu kadar zor olmamıştı.

Bunu da oku :  Kova Burcu Mayıs Ayı Yorumu

İlişkide olduğunuz kişi size bu anlamda çok destek olacak, onun sayesinde içinizdeki kaostan arınma şansı bulacaksınız. Sevginiz böyle nedenlerle daha artıyor ve derinleşiyor, her kriz bir fırsata gebedir, unutmayın!

Parasal anlamda geçen aydan beri dar boğaz içinde bulunmanız çareler aramanıza sebep olacak. Bu çözüm arayışlarını Satürn’ün etkisiyle daha çok dikkate almalısınız. Gevşek tutmanız uzun vadede sıkıntı yaşamanıza sebebiyet verecektir Sevgili Yükselen Yayar…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (2 votes)
(Visited 2 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment