Kova Burcu Mayıs Ayı Yorumu

kova-mayis-2019

Kova Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Kova Burçları ve bilhassa Yükselen Kova Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Kova Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Kovalar, bu ay sizi, ailenizi, ilişkinizi, kariyerinizi ve sosyal çevrenizi etkileyen yoğun bir gündem bekliyor. 5 Mayıs’taki Yeniay ile yeni bir eve taşınabilir, semtinizi, ilinizi değiştirebilir, ailenizin yanından ayrılıp ayrı eve çıkabilir ya da evlenme kararı alabilirsiniz. O nedenle bu kodu yelpaze çok açık. Venüs ve Uranüs’ün kavuşumu bu değişimin hem anilik hem de kolaylık getirebileceğini söyleyebiliriz. Neler olduğunu anlamadan hayatınız değişeceğini söylemeliyiz.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kariyer hedefleriniz açısından artık ne istediğinize emin olacaksınız. Kendi yeteneklerinizin doğrultusunda seçimler yapmayı daha mantıklı bulacaksınız. Geçmişinizle yüzleşip doğru olanı kendiniz için kabul edecekainiz Sevgili Yükselen Kovalar. Farklısınız ve bunun farkındasınız. Potansiyelinizi aşağıya çekmenin ne size ne de çevrenize bir faydası var, bunu unutmayın!

Bunu da oku :  Akrep Burcu Mart Ayı Yorumu

Hayatınızdaki kişi sayesinde yeni sosyal çevrelere girebilir, var olan arkadaş grubunuzda yeniliklere açık olabilirsiniz. Eğlenmeyi seven sizler için gerçekten güzel bir dönem diyebiliriz.

Arkadaşlıklar, dostluklar, eğleceler, geziler derken kendinizi unuttuğunuzu söyleyen bir adet Satürn bu ay boyunca komşu burcunuz Oğlak’ı ziyaret ediyor. Biraz inzivaya çekilip kendinizle kalmanın uzun vadede size yarar sağlayacaktır. Yalnızlıklar güzeldir eğer geçiciyse Sevgili Yükselen Kova’lar.

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (1 vote)
(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment