Balık Burcu Mayıs Ayı Yorumu

balik-mayis-2019

Balık Burcu Mayıs 2019 Astroloji Yorumu

Sevgili Balık Burçları ve bilhassa Yükselen Balık Burçları;

Not: Gündem yorumlarımızı okurken özellikle yükselen burçlarınızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

5 Mayıs’ta 14 derece Boğa Burcunda bir Yeniay, 19 Mayıs’ta 27 derecede Akrep burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Ayrıca bu ayın 18’nde iyilikler gezegeni Venüs ile cesur, maceracı Uranüs Boğa burcunda kavuşacak. Jüpiter ve Mars gibi iki güçlü gezegen karşıtlık içinde İkizler ve Yay burçları arasında seyrini sürdürecek. Yine Satürn yine Satürn dediğinizi duyar gibiyim ama evet yine Satürn. Ay boyunca Oğlak Burcunda hayatın ciddilikle ele alınması için bizlere bir sürü ders vermeye devam edecek.

Gelelim Balık Burcunun Mayıs Ayında haritalarındaki yansımalarına;

Sevgili Yükselen Balıklar, Mayıs’ta gündeminizde eviniz, aileniz, evebynleriniz, kardeşleriniz, kariyer hayatınız ve eğitiminiz ile ilgili konular olacak. 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Yeniay’ın bir çok konuda yenilik getirebileceğini söyleyebiliriz. İş arıyorsanız yepyeni iş kontratları imzalayabilir, iş yeri sahibi iseniz yepyeni iletişim ve müşteri kanallarını keşfedebilir ve ya yakın akarabalarınız bilhassa kardeşlerinizi ilgilendiren gündemler yaşayabilirsiniz. Bu yaşanacak yenilikler içinde Venüz ve Uranüs’ün kavuşumu ile anilikler ve kolaylıklar barındıracak.

19 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay 9. Evinizde ki bu evin konuları çok geniştir. Örneğin, eğitim hayatınızda bir netlik yada yol ayrımı yaşayabilirsiniz. Ya da yurtdışı bağlantılı işlerinizde bir dönem kapatıp bir dönem açabilirsiniz. Planladığınız seyahtlerde iptaller söz konusu olabilir. Hayat duruşunuz bile bu evi ilgilendiren konulardandır ki yaşam felsefeniz, hayatın anlamı değişebilir bazılarınız için.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Nisan Ayı Yorumu

Kariyer hedeflerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz!

Kariyer hayatınızda sorunlar yaşamanız olası iken çözüm için ailenizin desteğini alacağınız sizi rahatlatacak. Beklemediğiniz bir şekilde aileniz  tarafından destekleneceksiniz. Kendinnizi daha güvende ve güçlü hissedeceksiniz. Her kışın sonu bahardır, unutmayın!

Sosyal çevrenizi, arkadaşlarınızı bu yoğun tempoda ihmal ediyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla özel bağlar kuran siz Yükselen Balık’lar, onları kendinizden uzaklaştırmanız ileride manevi olarak boşluk hissetmenizi sağlayacaktır. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmeniz yerinde olacaktır Sevgili Yükselen Balıklar…

Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

5/5 - (2 votes)
(Visited 8 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment