Terazi Burcunun Genel Özellikleri

terazi

Terazi Burcunun Genel Özellikleri
Kişilik Özellikleri
Zarif, naif kişiliği ile hava grubunun en dikkat çekenlerindendir Terazi burcu. Gezegeni Venüs’ten aldığı güzellik, neşe, sevgi ve saygı Terazi’ye süs yapılmıştır. Hoşgörü burcu olan Terazi kavgadan, gürültüden hoşlanmaz. Böyle ortamları ya yumuşatır ya da oradan uzaklaşır.

Aşk insanı olan Terazi, estetik yargıları yüksek ve sanata düşkün yapılarıyla gösteri dünyasında güçlü bir şekilde rol alabilirler. Göz alıcı duruşlarıyla nezaketin timsali olmuşlardır. Yaptıkları işlerde başarılı olmak için çok emek harcar, sadece çalışmaz ruhlarını da katarlar. Bunların yanında gizli bir kibir her zaman içlerinde kol gezer.

İlgi ve sevgi ihtiyacı çok fazladır. Bunlar karşılanmazsa arkasına bakmadan gidecektir. Özgür bir ruha sahiptir. Çizgisinden çıkmaz, o nedenledir ki Terazi’nin hoşgörüsünü zorlamamalıdır. Değerleri ve yargılarına müdahale ettirmeyecektir.

Adil yapısı ile hakkaniyet kavramı çok gelişmiştir. Eşitlik savunucusu Terazi burcu insanı hiç bir bir yerde ayrımcılık kabul etmez. Kendisini ve haksızlığa uğrayanları sonuna kadar savunur.

Yönetici Gezeni: Venüs
Doğum Tarihleri: 23 Eylül-22 Ekim
Elementi: Hava
Sloganı: “Savaşma seviş!”

Anlaştığı Burçlar:

Koç, Kova, Aslan

Yıllık Burç Yorumları:

2019 Yılı Terazi Burcu Yorumu

Aylık Burç Yorumları:

2018 Kasım Ayı Terazi Burcu Yorumu
2018 Aralık Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Ocak Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Şubat Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Mart Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Nisan Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Mayıs Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Temmuz Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Ağustos Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Eylül Ayı Terazi Burcu Yorumu
2019 Ekim Ayı Terazi Burcu Yorumu

Burçlarla Uyumu:

Terazi Burcu Kadını – Koç Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
Terazi Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu
Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Terazi Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar
Koç Burcu
Karşıt burcu olan Koç burcu ile neşeli ve hareketli bir uyum yakalayacaklardır. Birbirlerinin kalplerine dokunmayı bilecek, çok zevkli vakitler geçireceklerdir. Terazi, Koç’un tutkusuna hayran kalacaktır. Fakat kavga gürültü sevmeyen Terazi burcuna Koç biraz sert gelecektir. Düz konuşabilen, öfke kontrollünü zor sallayan Koç insanı güzel giden ilşkiyi bozabilir.

Kova Burcu
Arkadaş canlısı Kova insanı Terazi ile ahenkli bir birlikteliğin kapısını aralar. Kovanın bilen, okuyan tarafı Terazi için çok değerli bir özellik olacaktır. Kova ile halkların eşitliği, özgürlüğü üzerine derinlemesine konuşabilir, gönüllü yardım kuruluşlarında bulunabilirsiniz. Kovanın özgürlükçü yapısı bazen Terazi’nin ilgisiz kalmasına neden olmasa uzun yıllar birlikte olabilecek bir çift olur.

Aslan Burcu
Aslan sosyaldir, eğlenmeyi bilir, her ortama ayak uydurmayı başarır. Terazi güzeldir, zariftir, şıktır. Aslan’la kuracağı bir ilişkide herkesin imreneceği sağlam bağlar oluşur. Terazi kavga sevmez, sesini yükseltmez. Aslan da Terazi de hayattan keyif almayı bilir, yaşamın tadına varır. Bu ikiliden estetik, kaliteli ve sakin bir ilişki doğar.

Terazi Burcunun Olumlu Özellikleri
Şıklık denince Terazi akıllara geldiğine göre, hoş terazi moda ikonu olabilme yeteneğine sahip dersek yanılmış olmayız. Güzellik ve estetiği aynı potada eritmiş olan Terazi burcu insanı, kendisi gibi çevresini de güzel görmek isteyecek, sevdiklerini bu konuda sonuna kadar destekleyecektir.

Bunu da oku :  Kasım Ayı Burç Yorumları

Terazi iyiyi kötüden, yanlışı doğrudan çok güzel şekilde ayırır ve gündelik yaşamda sıradan ilişkilerinde taraf tutmaz. Adildir Terazi hiçbir sebebin, otorite kurmak için yeterli ve gerekli olduğunu kabul etmez. Liyakat kavramına sonuna kadar bağlıdır.

Kavgadan, tartışmadan, patırdı gürültüden hiç hoşlanmaz. Kendini ifade ediş biçimi oldukça dingin, ilişkide olduğu insanlar arasındaki rolü ise uzlaşmacıdır. Terazi her duruma uyum gösterir.

Terazi Burcunun Olumsuz Özellikleri
İlgi ve sevgi bağımlısı olan Terazi burcu insanı sosyal ilişkilerini sevgilisinden bağımsız geliştirmez, sohbetini sevgilisinin hikayeleri olmadan sürdürmez. Yanından yöresinden, çanta gibi kolundan, cüzdan gibi cebinden ayırmadığı sevgilisi olmadan Terazi su içmeye gitmez.

Sorunlarla uğraşmayı sevmez. Her insan hata yapar ancak hatalar onarılmak ister. Var olan yanlışlar halının altına süpürülürse içler ferahlamış, temiz hava sahası sağlanmış olmaz. Terazi sorunları sürdürmez ama aynı zamanda çözmez. Elini eteğini çeker, tartışmanın olduğu yerden hızlı adımlarla alır başını gider.

Terazi Burcunun Ünlüleri

  • Brigitte Bardot
  • Catgerine Deneuve
  • Cem Özer
  • Cervantes
  • Christopher Reeves
  • Hülya Avşar
  • Jimmy Carter
  • John Lennon
  • Konficyus
  • Meryl Streep
  • Michael Douglas
  • Nurseli İdiz
  • Pavorotti
  • Tarkan
  • Tarık Akan
  • Levent Kırca
  • Yıldız Kenter
  • Mehmet Aslantuğ
5/5 - (4 votes)
(Visited 14 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment