Balık Burcunun Genel Özellikleri

balik

Balık Burcunun Genel Özellikleri
Kişilik Özellikleri
Balık burcu mensup olduğu element Su gibi bulunduğu kabın şeklini alır. Bulunduğu ortama çok çabuk uyum sağlayan Balık burcunun egosu belirgin olmadığından çıkıntı yapmaz. Mevki ya da statüsü yüksek insanların çevresinde olmasını severler. Onlara yeni kapılar açacağını, bir şekilde şans getireceklerini düşünürler. Zodyak kuşağının son burcu olması nedeniyle tabiri caizse tüm burçlardan bir tutam kendinde mevcuttur.

Hayal gücü çok güçlü olan burcun bir çok bilim insanı çıkardığı bilinmektedir. Söylendiğinin aksine ağlak bir burç değil, hayal gücünü yönetmesini bilirse büyük keşiflere imza atacak bir burçtur. Kırılgan yanları çok zorlandıklarında ortaya çıkar. Kendi değerleri hiçe sayıldığında bunu yutmakta zorlanır. Sinirli yapılar şaşırtarak ortaya çıkar ki, buna “Umulmadık taş, baş yarar!” tabirini kullanabiliriz.

Merhametli ve şefkatli yapıları ebeveyinliklerinde de kendini gösterecek, çocuklarına düşkün olacaklardır. İlgileri, çocuklarında şımarma meyili göstermesine sebep olsa da otoritesi ile bu durumu düzeltebileceklerdir. Vicdanları gelişmiş, dürüst sadık ve uysaldırlar. Çevrelerinden çabuk etkilenip, kendilerinde heves uyandıran şeyler genelde esinlenmedir.

Yönetici Gezeni: Jüpiter, Neptün
Doğum Tarihleri: 20 Şubat-20 Mart
Elementi: Su
Sloganı: “Hayal ettiğin her şeyi yapabilirsin.”

Anlaştığı Burçlar:

Yengeç, Akrep, Boğa

Yıllık Burç Yorumları:

2019 Yılı Balık Burcu Yorumu

Aylık Burç Yorumları:

2018 Kasım Ayı Balık Burcu Yorumu
2018 Aralık Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Ocak Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Şubat Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Mart Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Nisan Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Haziran Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumu
2019 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumu

Burçlarla Uyumu:

Balık Burcu Kadını – Koç Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Aslan Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Yay Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Oğlak Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
Balık Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu
Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Balık Burcunun En İyi Anlaştığı Burçlar
Yengeç Burcu
Gruptaş olan iki burç düşlerde buluşan iki burçtur. İkisi de manevi yönlerinin yüksekliği nedeniyle birbirlerini çok iyi anlarlar. Duygusallıklar ve şefkatleri birbirini örter. Vicdanları birbirininkine benzer bu nedenle aynı durumlarda benzer hassasiyetleri gösterirler. Sevgi ve sadakat dolu bir birliktelik olur.

Akrep Burcu
Diğer gruptaşı olan Akrep burcu, Balık’a göre daha keskin hatlara sahiptir. Akrep suyun karanlık yanı olmasına rağmen, Balık Akrep burcunu daha gün yüzüne çekecek burçtur. Onun sertliğini yumuşatır, hayal gücünü arttırır.

Boğa Burcu
İki burçta da sanatsal bir yetenek vardır. Balık bu işin daha çok hayal gücü tarafında kalmaktadır. Boğa ise estetik yargılarını somut mecraya taşıyabilen sayılı burçlardan biridir. İkisinin birleşimi harika bir uyum, eserler ve sanat tadında bir yaşam sunacaktır.

Balık Burcunun Olumlu Özellikleri
Hayal gücü ve sezgisi bu burcun en dikkat çekici özelliğidir. Yönetmesini bilmeyen bir çok Balık burcu mensubu bu konuda kaçırdığı fırsatları tahmin bile edemeyecektir. Bu konuda çevresi tarafından desteklenmelidir.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Şubat Ayı Yorumu

Yaratıcılık hususunda tahmin edilmeyecek kadar büyük bir performans gösterir. Onlar bu sahanın gizli kahramanlarıdır. Ortaya attıkları fikirlerle ya da sundukları projelerle adlarını duyurmak istemezler.

Merhamet ve vicdanları çoğu insan tarafından kullanılsa da onlar bu huylarından vazgeçmezler. Bu anlamda tüm canlılara eşit mesafede bir yaklaşımları vardır. İnsanlara şefkatli yaklaşımları, hayvanlar ve bitkiler üzerinde de aynı şekilde tezahür eder.

Balık Burcunun Olumsuz Özellikleri
Kontrolsüz tavrı hayatının yönetimini ele almaması hayatta dikiş tutturamamsına sebep olur. Çoğu zaman kendisinde ki yeteneklerinin farkında olmaz, hayatı fazlasıyla akışa bırakması bir süre sonra kontrolü kaybetmesine sebep olacaktır.

Fazla melankoli depresyona yatkın bir ruh halini beraberinde getirecektir. Kaygıları en büyük handikaplarıdır. Kendisi ve çevresi için fazlaca kaygılanır, olayları büyüten yapısı, kötümser düşünmesine sebep verecektir. Balıklar git gel yaşamaya alışmıştır bu nedenle karar verirken çok kararsız kalabilir.

Kolay vazgeçen, dayanıksız bir yapıya sahiptirler. Bu manada teslim edilen işin akıbeti bazen bu huyları nedeniyle hüsrana uğrar. Alıngan ve irade zayıflığı olan bir burçtur. Kendini devamlı besleyecek eserlerden yararlanmalı, örnek alacakları kişilerle iletişim halinde bulunmalıdır.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Balık Burcunun Ünlüleri

  • Aydan Şener
  • Beyazıt Öztürk
  • Kutsi
  • Işın Karaca
  • Albert Einstein
  • Galileo Galilei
  • Vivaldi
  • Elizabeth Taylor
  • Frederic Chopin
  • Victor Hugo
  • Ercan Saatçi
  • Ferhan Şensoy
  • Seray Sever

5/5 - (6 votes)
(Visited 11 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment