Koç Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Koç Burcu Kadını - Boğa Burcu Erkeği Uyumu

Koç Burcu Kadını – Boğa Burcu Erkeği Uyumu
Boğa erkeği o kadar alışkanlıklarına ve ev hayatına bağlıdır ki onu evin dışına çıkarmanız neredeyse imkansızdır. Bu da enerjik ve hareketli Koç kadınını kısa bir süre içinde sıkabilir. Koç kadını hiçbir zaman acele etmeyen Boğa erkeğini elinde tutmak için alışılmamış derecede sabırlı olmak zorundadır. Bu ilişkide iki tarafında kişiliğinden taviz vermesi gerekir. Bu da zaman içinde tarafları yıpratır ve ilişkinin bitmesine sebep olur. Koç burcu kadını ve Boğa burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

Boğa burcunun yapısı dominanttır. Dominant bir burçla Koç burcu, bunun biraz altında kalabilir. Öncelikle iki tarafında oldukça fedakarlık göstermesi gereken bu ilişkide, yatak performansı her iki taraf için de oldukça önemli ve güzel bir şekilde ilerler. İki taraf da yemek ve sofraya önem verir ve bu noktada ortak bir paydada buluşurlar. Boğa’nın pratik yapısı ve evine olan düşkünlüğü, koç burcunu kısa sürede sıkabilir, bunaltabilir. Bu noktada koç burcunun hareketli ve maceracı yapısı boğa ile çatışacaktır. Bu noktada oldukça çaba sarf etmek, birbirinizi anlayışla karşılamalısınız. İşlerini hızlı bir şekilde tamamlamak isteyen aceleci yapılı Koç burcunun da kendini biraz frenlemesi bu ilişkide oldukça önemli.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Kova Burcu Erkeği Uyumu

Koç ve boğa ilişkisi için %50 uyumlu diyebiliriz. Birlikte zaman zaman eğlenceli zaman geçirseler de ufak bir sarsıntıda anında dağılabilirler. Birlikte çok iyi bir ikili de olabilirler, gerçekten zorlu bir ikili de. Açıkçası bu ilişki ya uzun sürecek ya da daha ilişkinin en başlarında tıkanıp bitecektir. Eğer ikisinin arasında ciddi bir elektrik varsa, bu tutkularını birbirlerini tanımak için harcayabilirler. Koç da boğa da hayattan ne istediğini bilen insanlar oldukları için, mantıklı kişilerdir. Ama tutkulu ve duygusal olmadıklarını söylemek de yanlış olur.

Bu ikili, birlikte vakit geçirmek oldukça önemli ve birbirlerini daha yakından tanımalıdır. koç burcu ve boğa burcu ikilisinin anlaşabilmesi için, boğa burcunun aşırı sahiplenici tavırlarından biraz uzaklaşması gerekiyor. Çünkü bu karşısındaki koç burcu kadınını korkutabilir. Koç ve boğa burcu günlük hayatın yanı sıra, özellikle yatakta aralarında inanılmaz bir çekim vardır. Fiziksel açıdan oldukça uyumlu olan bu ikili, bu uyumunu günlük hayatta da sürdürebilir ama bunun için ikisinin de fedakarlık yapması gerekiyor. Boğa burcuna, kıskançlıklarını kontrol altına almasını tavsiye ediyoruz.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment