İkizler Burcu Kadını – Koç Burcu Erkeği Uyumu

İkizler Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

İkizler Burcu Kadını – Koç Burcu Erkeği Uyumu
Aranızda ateşli ve uyumlu bir ilişki olabilir. İkizler kadınının yerinde duramayan, hareketli, zeki bir erkeğe karşı koyması imkansız gibidir. Birbirinizi anlamaya çalıştığınız ve birbinize saygı duyduğunuz sürece iyi geçinebilirsiniz. Fakat İkizler kadınının başına buyruk halleri zaman zaman Koç erkeğinin kendini zor durumlar içinde bulmasına ve kıskançlık krizi yaşamasına sebep olabilir. İkizler bu konuda hassas ve ince düşünceli davranmazsa birbirlerinden hızla uzaklaşırlar.

Genellikle ikizler burcu, koç burcunun oldukça tutkulu, kendisine olan güveni, hareketli ve enerji dolu karakterinden etkilenmiş olmalıdır ki böyle bir ilişki başlamış olsun. İki tarafta çabuk pes edebilir ve bu ilişkide en büyük dezavantaj bu olarak göze çarpmaktadır. Sizde, kim senin onun yoluna engeller koyamayacağı, koysa bile onları hemen yok edebileceği izlenimi bırakır. İkinizin de çok coşkulu ve ateşli bir yapısı olduğu için, herkes kendini dizginlemek zorundadır, yoksa bu ilişkinin hiç şansı olmaz. Birbirinize karşı sabırlı ve anlayışlı olmalısınız. İlişkiyi birazcık zamana bırakmak ve çabuk yılmamak en önemli noktalardan birisidir.

Bunu da oku :  Şirket Burçları: Su Grubu

İkizlerin heyecanlı yapısı koç ile fazlaca uyum gösterecek ve birbirini tamamlayan bir ilişki olacaktır. Bu iki burcun farklı özellikleri olsa da ortak çok fazla noktada birleşecek iyi bir ilişki sağlıyor olacaklardır.Koç’un bu ilişkide başlayıcı ve ateşleyici özelliği ön plandadır. İlk tekliflerin çoğunlukla koçtan çıkması gerekmektedir. Bir sinemaya, yemeğe gidilecek, ya da çıkma teklif edilecekse bunları başlatan mutlaka koç burcu olmalıdır. Bu ilişki oldukça ateşli ve eğlenceli olacak, uzun soluklu olarak güzel bir birliktelik yakalayabilecektir. İkizler entelektüel zevklere sahiptir. Onun bu duruşu, güçlü zevkleri olan koç burcunu çok etkileyecektir. Çünkü bir koç burcu, güzel ve kaliteli olan her şeyden çok hoşlanır. Bu durumda, ikizler burcundan etkilenmesi de uzun sürmeyecektir. Birbirlerinden farklı gibi dursalar da, bu ikili ortaya eğlenceli ve harika bir ilişki çıkartabilirler. İkizler ve koç burcu birlikteliği sınıfı geçiyor. Ama aralarındaki tutkuyu dile dökmeleri gerekiyor. O zaman daha romantik bir ilişkiye sahip olabilirler.

Koç erkeği için aile yaşamı ve evde geçireceği rahat akşamlar çok önemlidir. Mesleğiniz bu ilişki için önemli olabilir. Koç, ailesi için neredeyse kendini feda eder ve iyi bir babadır. Onu flörtlerle kızdırmayın. Çünkü o zaman çok saldırgan olabilir. Eğer onun bağımsızlık istekleri ne saygı duyar ve ateşli yapısını dizginleyebilirseniz, onun için “bütün kadınların en iyisi” olursunuz.

Bunu da oku :  Terazi Burcunun Genel Özellikleri

ikizler burcu kadını ve Koç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment