Koç Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu

koc-burcu_terazi-burcu

Koç Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
İlişkilerinizi zamana bırakmak yerine daha çok terazi ile zaman kazanarak yapmalısınız.Terazi genellikle evlilik ve aile kurmaya, çocuk bakmaya daha yatkındır. Bütün bu davranışları koç burcunun anlayışla karşılaması gerekiyor. Zayıf ve sevgi dolu terazi ile aranızda bir uyum olması sizin ve rakipleriniz için dezavantaj olabilir.Bütün bunlar aşılır ise, oldukça geleceği ve temelleri olan bir ilişki bu iki burcu bekliyor. Terazi burcunun eşini terk etmesi zordur.

Terazi burcu hava grubuna ait bir burçtur ve değişkendir. Terazi erkeği de bir öyle bir böyledir. Bir gün size hayatının aşkı olduğunuzu söylerken ertesi gün ilgisiz tavırlarıyla sizi çıldırtabilir. Bu durum ona karşı güven sorunu yaşamanıza sebep olabilir. Ama yine de sıcakkanlı ve uyumlu tavırlarıyla Koç kadınını etkisi altına almayı başaracaktır. Birbirinize anlayış göstermeyi başarabilirseniz ilişkinizde uyumu yakalayabilirsiniz.

Dengeli bir insan olarak tanıdığımız terazi burcu, bu güçlü ve ayakları yere sağlam basan koç burcu insanı ile anlaşmakta pek de zorlanmayacaktır. Zira her ikisi de hayattan benzer beklentilere sahip oldukları için, bu ilişkinin güçlü ve uzun bir ilişki olacağını söyleyebiliriz. Koç burcu insanı oldukça açıktır. Ne hissediyorsa, ne istiyorsa söylemekten çekinmez. Onun bu tavrı, terazi burcunun da çok hoşuna gidecek. Çünkü yalan ve gizli işler, hiç de terazi insanına göre değildir. Koç burcu eğlenceli olduğu kadar tutkuludur da. Tutkuları ile sizi heyecanlandıracaktır.

Bunu da oku :  Koç Burcu Mayıs Ayı Yorumu

Şehvetli, ilgili, heyecanlıdır ve birlikte iyi vakit geçirirsiniz. Gözü dışarıda olabilir ama yalnızca sıkıldığı zamanlar! Aranızdaki heyecanı korumak için bırakın sizin ne zaman ne yapacağınızı kestiremesin. Hep beraber olmak isteyeceğiniz olan teraziye fazla ilgi iyi gelmeye bilir. Doğasında fazla ilgi barındırmayan terazi aslında onunla fazla ilgilenilmesini istemez.Ayrıca terazi burcunun dış görünüşe fazlaca önem verdiğini unutmayın! Mutlaka bu burçla buluşmadan önce güzel ve titizce giyinmelisiniz. Özellikle aşk ilişkilerinde, doğru insanı bulduğunu düşündüğünde, oldukça romantik ve tutkulu bir insan haline dönüşebilir.

Evlilik, bu ikili için doğru bir seçim olabilir. Ama yine de birinin dışa dönük, diğerinin de daha içe dönük olması, bu ilişkide problem yaratabilir gibi görünüyor. Birlikte bir orta yol bulmalarını tavsiye ediyoruz. Böylece her ikisinin de istediği olmuş olacak ve ilişkileri sağlam temeller üzerine oturacaktır. Birlikte edinecekleri hobilerle daha çok sosyalleşmeyi denemelerini tavsiye ediyoruz. Böylece aralarındaki bağ da kuvvetlenecek.

Koç burcu kadını ve Terazi burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment