Koç Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu

koc-burcu_akrep-burcu

Koç Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
Koç burcu yerinde duramayan yapısıyla Akrep’i etkiler. Akrep ise doğal çekiciliğiyle Koç kadınını kolayca etkisi altına alır. Her iki taraf da hayatı, yaşamayı ve eğlenmeyi sevdiği için ilişkileri oldukça renkli olur. Akrep seksüel açıdan kuvvetlidir ve cinselliğe düşkündür. Koç ve Akrep cinsel açıdan mükemmel bir uyum yakalayabilir. Ama Akrep erkeğinin son derece kıskanç olması ve Koç kadının kısıtlanmaktan hoşlanmayan yapısı ilişkide pürüzlerin ortaya çıkmasına sebep olabilir.

Bu ilişkinin devam etmesi için oldukça fazla çaba sarf etmek altın kurallardan birisidir. İlişkiniz düzgün gitmeyecek sürekli kavga ve gürültüler olacaktır. Aslında tutku’da eksik olmayacak sizden ama şiddet bile girebilir işin içine.Koç burcunun Balık ya da Yengeç gibi sizi açacak sabrı yoktur. Küsüp somurttuğunuz zaman çekip gidecektir. Yöneticiniz Mars yüzünden ikinizde oldukça öfkelisiniz. Siz kızgınlığınızı bastırırsınız uzun bir süre yüzeye çıkmayabilir ama patladığınız zaman korkunç olur. İki burç çok uyumlu olmasa’da iki tarafta elinden geleni yapar ise uyumluluk sağlanalabilir.

Bunu da oku :  Oğlak Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Akrebin derin duyguları vardır ve koç burcunun bunu anlaması için birazcık çaba sarf etmesi gerekmektedir. Özellikle cinsel hayatta iki burçta doyumsuzdur ve bu doyumsuzluklarını ancak birbirleri ile giderebilirler. Özellikle ateşli olan akrep kadınları “kadınlığın” hat safhasında olan insanlardır. Ancak onun istediklerini verirseniz akrep burcu sizin ilişkinizde size her zaman sadık olacak ve sizi kolay kolay bırakmayacaktır. Ancak aynı sadakati sizin de göstermenizi bekleyecektir. Akrep burcu, ikili ilişkilerinde oldukça tutkulu birisidir. Akrep burcu kendi düşüncelerine ve sezgilerine oldukça güvenir. Bu durumda ilk bakışta birinden hoşlanmadıysa, onu tanımak için de uğraşmayacaktır.

Ancak ilk bakışta dikkatini çeken ve merak ettiği bir kişiyi elde etmek de yine akrep burcunun işidir. Bu oldukça hırslı ve delici bakışlara sahip olan akrep burcu, girdiği her ortamda bir şekilde dikkat çekmeyi başardığı için, koç burcunun onu fark etmesi pek de uzun sürmez. Bu ikilinin ilişkileri, duygusal olduğu kadar bir o kadar da inişli çıkışlı olacak.

Her ikisi de dominant karakterler oldukları için, bu ilişkide iplerin kimin elinde olacağı hiç belli olmaz. Ama akrep burcunun oldukça hatta belki de biraz fazla kıskanç olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu durumda koç burcu kendini kafeste hissetmek istemeyecektir. Bu durumdan kurtulması için, akrep burcunun güvenini ciddi şekilde kazanması ve sadakatini göstermesi gerekiyor.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği Uyumu

Koç burcu kadını ve Akrep burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment