Boğa Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu

boga-burcu_ikizler-burcu

Boğa Burcu Kadını – ikizler Burcu Erkeği Uyumu
Bu iki burçta biraz fedakar olmaları gerekiyor. Boğa burcu, evcimen, oturaklı, sakin ama bir o kadar da inatçı ve egosu yüksek bir burçtur. İkizler ise egosu fazla yüksek olmayan ama daha hareketli ve eğlenceli bir burçtur. Her ikisi de birbirine ayak uydurabilir ise, o zaman boğa ve ikizler burcu ilişkisi için de umut var demektir. Boğa ve ikizler ikilisi, şu noktada birbirlerine ayak uydurmalıdır. Biri evcimen, diğeri ise çok sosyal bir burçtur. Bu noktada anlaşabilirlerse, bu eğlenceli bir ilişkiye dönüşebilir.

Bu iki burç arasında pek uyumlu bir ilişkinin olması söz konusu değildir. İkizler değişken yapısı nedeniyle sürekli farklı bir yapıya bürünürken, kendini saplama almak isteyen ve risklerden hoşlanmayan Boğa bu duruma ayak uydurmakta zorlanır. Boğa kendini evinde güvende hissederken, İkizler burcu erkeği sürekli dolaşmak ve yeni yerler keşfetmek peşindedir.

Boğa ve ikizler burcu iki zıt kutbun birbirini çektiğini düşünecek olursak, boğa ve ikizler burcu ilişkisi için de aynı şeyi söyleyebiliriz. boğa ve ikizler burcu ilişkisi için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Hazır cevap ve zeki bir burç olan ikizler, entelektüelliği ile boğa burcunu etkilemeyi başarır. Boğa burcunun zekası ve bilgi dolu oluşu da ikizleri kendine çeken nokta olacaktır. Hayat tarzları birbirinden biraz farklı olan bu iki burcun birbirlerinden ne kadar etkilendiklerine bağlıdır. Düşünceli, ilgili ve dikkatli bir burç olan boğa burcu, aynı zamanda çok tedbirlidir ve bir şeyi yapmadan önce 10 kez düşünebilir. İkizler burcu ise bazen kafasına ne eserse onu yapar. Bu, ilişkide kilit noktalardan biridir.

İkizler burcu, kendi gibi olan biriyle olmaktan sıkıldığında, boğa burcunun kollarında mutluluğu ve gerçek bir ilişkiyi bulabilir. Ama yine de, boğa burcunun da dikkatli olması gerekir. Egosu zaman zaman fazla yükselen boğa burcunun bu ilişkide fedakarlık yapması gereken zamanlar olacaktır.
bile sabahın köründe kalkıp yeni işler peşinde koşabilmesine akıl erdiremez. İkizler ise Boğa`nın nasıl bu kadar çok uyku uyuyabildiğine inanamaz. Bu ilişkinin sonu hüsrandır.
Boğa burcu kadını ve İkizler burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment