Boğa Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu

boga-burcu_yengec-burcu

Boğa Burcu Kadını – Yengeç Burcu Erkeği Uyumu
Astrolojik anlamda tam bir uyum içerisinde olan bu iki burç süper bir şekilde anlaşırlar. Burçlar dünyasında boğa burcunun en iyi anlaştığı burç yengeç burcudur. Bu iki burcun arasında sadece dürüstlük ön plana çıkar. İkili için birbirlerine uygun birer insan olduklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Boğa burcu her zaman açık, net ve dürüst olmaktan yanadır. Yalan söylemez ve yalana da tahammül edemez. Bu durumda bazı burçlarla anlaşması zor olacaktır. Ancak yengeç burcu sadıktır ve sevdiğine yalan söylemekten ve yalan söylenmesinden o da hoşlanmaz. Bu ikili birbirlerine dürüst olmakta pek zorlanmayacaktır.

Boğa ile Yengeç arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Yengeç akıllı, duygusal, romantik ve duyarlıdır. Gerçekten birini sevdiğinde fedakarlıkta sınır tanımaz. Boğa da tutkulu, zarif ve sevecen tavırlarıyla Yengeç’in kalbini çalabilir. Yatakta, Boğa’nın erotik yapısı ve Yengeç`in derin duygusallığı birleşince tutkulu bir beraberlik ortaya çıkar. Bu ilişkinin yürümemesi için hiçbir sebep yoktur. Baş başa kaldığınız zaman kucak kucağa ve yanak yanağa sevgi dolu saatler geçirebilir; aile, ev, güvenlik, düzenli bir hayat ve çocuk hayalinize Yengeç erkeği ile kavuşabilirsiniz.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Boğa ve yengeç burçları astrolojik anlamda su ve toprak gruplarıdır. Bu nedenle en iyi uyumu sağlarlar. Su ve toprak elementlerinin üyeleri hayattan ne istediklerini bilen ve kararlı karakterler olduğu için, Boğa ve Yengeç burcu iyi bir uyum içinde olurlar. Bu noktada birbirlerini anlamaları da zor olmayacaktır. Boğa burcu, lider bir karaktere sahiptir ve onun için yengeç burcundan daha iyi bir partner bulmak zordur. Çünkü yengeç, karşısındakini idare etmeyi çok iyi bilir ve alttan alan taraf genellikle o olur.

Boğa burcu ve yengeç burcu birlikteliği, her iki tarafın da mutlu ve inanılmaz güzel zamanlar geçirmelerini sağlayacaktır. Yengeç burcu, güvenmek ister ve yaslanabileceği bir omuz arar. Onun bu aradığı, boğa burcunda vardır. Güvenilir ve sevdiğini yarı yolda bırakmayan boğa burcu insanı, yengeç burcu için en iyi partnerlerden biri olacaktır. Yatakta da iyi bir ikili olacağını düşündüğümüz boğa ve yengeç ikilisi için mutluluk hat safhadadır.

Boğa burcu kadını ve Yengeç burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %90 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment