Boğa Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu

boga-burcu_terazi-burcu

Boğa Burcu Kadını – Terazi Burcu Erkeği Uyumu
Boğa ve Terazi uyumu inişli çıkışlıdır. Bazen çekici gelen terazi bazende itici gelebilir. Terazi burcu konuşkan ve tartışmasını seven bir karakterdir. Herkesle sohbet etmesi sizin gözünüzde kıskançlığa ve iticiliğe fırsat verecektir. Terazi burcu fikirlerine değer verilmesini ister, mantıklı yorumlar yapar, Boğa burçları ise terazilerin çok konuşmasını başkaları ile sohbet etmesini sevmez ve lüzümsüz bulur. Gergin bir gün sonunda eve gelirsiniz lakin terazi sizi bırakmaz konuşur’da konuşur susması için uyardığınız’da ise size küsebilir. Terazi her konuyu düşünür ve geç kararlar verir buda aşk ilişkilerin’de sorunlar yaratır.Bir konuyu enine boyuna yatayına dikeyine incelerler,ne yaparsanız yapın illa sizinle konuşacak ve derdini anlatacak fikir alışverişin’de bulunacaktır. Bundan kurtuluş yoktur artık sizin için. Sizin kararsızlığınız onun bu üstün kararlılığı bir yerde size iyi gelecektir.

İki burç da Venüs tarafından yönetildiğinden aralarında uyumlu bir ilişki olma olasılığı yüksektir. İki karakterin de özellikleri birbirine benzer. Hayat doludurlar ve yaşadıkları her andan keyif almak isterler. Özellikle Terazi duygusal, romantik tavırları ile Boğayı derinden etkiler. Terazi’nin sadık ve uyumlu olması Boğa’nın güven arayışını oldukça tatmin eder. İki taraf da seksüel yönden arzulu ve duygusaldır. Eğer birbirlerine hassas oldukları konularda gerekli anlayışı göstermezlerse ilişkileri uzun soluklu olmayabilir.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kadını - Yay Burcu Erkeği Uyumu

Terazi burcu her zaman istediğinizi yapmayabilir. Bazen başına buyrukluğu sizi düşüncelere sürükleyebilir. Teraziye duydugunuz ilgi sizi aldatabilir. Terazi son derece ve net bir şekilde kararlı bir yapıya sahiptir ve onu pasif hale getirmek yapılabilecek en büyük hatalardan biridir. Eğer kendini pasif duruma düşüren kişiyi bulur ise onla arasında artık ne var ise yoktur onun için. Öfkesi adeta bir alev topu gibidir. Boğayi kızdırmaktan ve öfkesinden çok çekinen Terazi neden ve nasıl olduğunu anlamadan sizi etkileyerek, her dediğini yaptıracaktır.

Terazi dışarı çıkmak arkadaşları ile eğlenmek onlar ile zaman geçirmek ister ama siz eve düşkünsünüzdür aslında birbirinizi tamamlarsanız bazı konularda, sizin onun kadar arkadaş çevreniz yoktur ama onun arkadaş çevresi size’de yetecektir. Bu sizi yorabilir ama en iyisi sizler için orta noktayı bulmaktır bizce. Terazinin arkadaşları ile zaman geçirin ve terazinin nasıl olduğunu gözlemleyin. Terazi Venüs tarafindan yönetilmektedir ve oldukça duygusal ve romantiktir. Fiziki açıdan bir teraziyi etkilemek oldukça kolaydır. Sadakat konusunda terazi kadar iyi olan başka bir alan yoktur.

Bunu da oku :  Akrep Burcu Kadını - İkizler Burcu Erkeği Uyumu

Boğa burcu kadını ve Terazi burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %70 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment