Boğa Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu

boga-burcu_akrep-burcu

Boğa Burcu Kadını – Akrep Burcu Erkeği Uyumu
Baktığınızda sanki babanıza bakıyormuş gibi etkilenebilirsiniz. Bu burç tam senin için yaratılmış. Boğa ile Akrep arasında güçlü karışım mevcuttur aslında. Bu iki burç çok büyük arzulara ve fikirlere sahiptirler. Boğa ve Akrep burçları kararlı yapıya sahiptirler. Hiç bir konuda asla alttan almazlar. Kendinizde ne eksik ise onda olmasını beklersiniz. Boğa ve akrep burcunun özellikleri aslında birbirlerine benzer ve uyum sağlar.

Boğa ve Akrep burcu karakter olarak birbirinden çok farklıdır. Zıt kutuplar birbirini çeker sözü bu iki burç için geçerli olabilir. Akrep tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Boğa’nın pozitif ve zarif yapısı ile Akrep burcunun tutkulu yapısı birbirini dengeleyebilirse bir ömür boyu mutlu bir beraberlik yakalanabilir. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça tutkuludur. İki burcun da birbirini üzebilecek en olumsuz yanı ikisinin de oldukça kıskanç olmasıdır.

Akrep burcu hep bir gizli yönetici görevindedir. Her olaya karışır ama elinde bir maşa ile gezer adeta. Onun karıştığını kimse fark etmez. Sakin görünürler lakin çok büyük firtinalar koparabilirler. Tutkularını dizginlemek zordur. Gidişli gelişli bir yol vardır Akreplerde.

Bunu da oku :  Kova Burcu Kadını - Başak Burcu Erkeği Uyumu

Akrep aşkınız sizden daha araştırmacı ve daha saklamalıdır. Akrep burcu toprakla uyumdur. Akrep olanı biteni anlatmadan sizde yorum bekler. Kendini açmaz sizin onu açmanızı ister. Kendisi hakkında pek bilgi vermez sizden onun hakkında bilgi toplamanızı ister.Bu yüzden Akreplere açılmak biraz zordur. Yıllarca onun size açılmasını bekleseniz bile bu böyle olacaktır.

Akrep burcu mesela size gelip seni seviyorum demez bu yüzden aranızda kırgınlıklar oluşabilir, bu konular’da dikkatli olmasınız. Birbirinizi zedelemeden bu konularda birbirinize yardımcı olmalısınız. Akrebin sezgileri çok güçlüdür. Kendisi bile buna şaşırır ama tahminleri yüzde doksan doğrudur. Doğustan psisik özellikleri gelişmistir. Akrep para konusunda bir harikadır.Bir servet yönetebilir hatta bir kaç ev bile geçindirebilir. Akrep yatırım işlerini severek yapar. Akrep devlet işlerinde’de başarılıdır. Can alıcı noktaları seçer ve onun üzerinde yorumlar yaparak karşısındakini bezdirir. Akrebin fikirlerine güvenebilirsiniz. Boğa cinsel hayatta adeta bir enerji küpüdür. Daha derin duygular beslemez ve akrebe karşılık daha az duygu çevresine düşer. Akrep sizinle yatak’ta erotik dakikalar geçirmekten haz alır. Akrebi heyecanlandırmak ve onunla ihtiraslı bir ilişki isterseniz. Bu sizin için güçlü bir aşk olabilir.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Akrep sizi ya batırır yada zirveye taşır. Burada önemli olan birbirinize nasıl davrandığınız ve isteklerinizi karşılamanızdır.
Boğa burcu kadını ve Akrep burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment