Boğa Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu

boga-burcu_kova-burcu

Boğa Burcu Kadını – Kova Burcu Erkeği Uyumu
Boğa burcunu zorlayan burçlardan bir teki de kova burcudur. Sabır , üstlenilecek bir çok görevler… Yoksa yürütmesi oldukça zor ve sıkıntılı bir ilişki olabilir. Kovanın soğuk, maddiyatçı, çekingen yapısı boğa burcuna zor anlar yaşatabilir. Sürekli dalgın ve kafası başka yerlerde olan kova burcu işinde oldukça başarılı olacaktır.

Genellikle özgürlük ve geleceğe ilgi duyan kovalar, tam tersi geçmişe ilgi duyan boğa burcunun hayat tarzını anlamakta zorluk çekecektir. Boğa burcu kovaya göre daha sıcak ve paylaşımcıdır. Ancak kova da zamanla boğa burcunun bu güzel özelliklerini elde edebilir, ona adapte olabilir. Kovanın aşırı atarlı yapısı boğa ile ilişkisinde sıkıntılar yaratabilir. Kova kimseyi dinlemediği gibi, ona söyleneni yapmaz ve gerektiğinde çekip gidecek kadar cesurdur. Kimse bir kovaya ne yapması gerektiğini söyleyemez, ancak bir boğa daha sakin ve uyumlu diyebiliriz. Boğa’nın oldukça geleneksel ve sahiplenici olduğu gözlerden kaçmamaktadır. Boğa kadınına/erkeğine oldukça bağlı ve onu sürekli kollayacak, koruyacak bir yapıya sahiptir. Ancak Kova’nın bu özellikleri biraz daha geri planda kalmaktadır. Boğanın kıskanç karakteri ilişkinize sorunlar yaratabilir.

Bunu da oku :  Balık Burcu Kadını - Terazi Burcu Erkeği Uyumu

Sürekli “Kime mesaj attın?” şeklindeki sorulara maruz kalacak kova burcu buna karşı tedbirli olmalıdır. Eğer kova, kıskanılmaktan hoşlanıyorsa, sorun yoktur. Ancak kıskançlık sorun haline gelecekse biraz problem yaşanabilir. Sadakat denilen şey, kova burcuna ters gelen bir şeydir ve bu konuda iki burç birbirini anlamaz ise sorunlar çıkabilir. Ancak sabırlı ve uyumlu olarak, ilişki için çaba harcanırsa güzel bir ilişki olabilir.

Kova’nın değişken yapısı Boğa’yı rahatsız eder. Ayrıca güvenlik konusunda oldukça hassas olan Boğa burçları için Kova’nın sadakat konusunda da pek tutarlı olmamaları kabul edilemez bir durumdur. Kova burcu tek bir kişiye bağlanmakta zorluk çeker. Boğa ise bunun tam tersidir. Kova ile Boğa romantiklik ve duygusallık açısından birbirinden çok farklı beklentileri olan tiplerdir. Ancak birbirlerini çok severlerse aralarındaki ilişki evliliğe dönüşebilir.

Boğa burcu kadını ve Kova burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment