Boğa Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu

boga-burcu_balik-burcu

Boğa Burcu Kadını – Balık Burcu Erkeği Uyumu
Boğa kadınının uyum sağlayabileceği bir burçta balıktır. Bu ilişkide uyum sadelik ön planda kalır. Bu ilişki evliliğe yatkın, çiftlerin rahatlıkla karı koca olabileceği bir ilişkidir. Balığın oldukça sosyal yapısı ile kültürel aktivitelere hızlı bir giriş yapacaksınız. Boğa ise maddiyatçı yapısından dolayı onu en pahalı restoranlara götürmek isteyecek, değişik yemekler yedirerek onu maddiyat ağırlıklı bir mutlulukla mutlu etmeye çalışacaktır. Ancak bütün bunların altında mutlu ve birbirinizi eğlendirebilen ve birbirinize bağlı bir ilişkinin temellerini atmış olacaksınız.

Boğa ile Balık burcunun ilişkisi birbirlerinden çok farklı olduklarından pek uyumlu olmaz. Balık’ın romantik, hayalperest ve aşırı duygusallığı Boğa için anlaşılmazdır. Balık burcunun bazı konulardaki vurdumduymazlığı Boğa burcunu oldukça rahatsız eder. Balık’ın ilgili ve duyarlı olması Boğa’ya yetmeyecektir. Balık için hayal edilebilen her şeyin gerçekleşmesi mümkündür, sınır tanımaz. Siz ise dokunulabilen gerçekleri yaratır ve kurarsınız. Bu iki tip birbirine çekici gelse de ilişkileri uzun ömürlü olmayacaktır.

Bunu da oku :  Yay Burcu Kadını - Koç Burcu Erkeği Uyumu

Balık burcu sade kendi hayatını yaşayan bir insandır ve pek fazla beklentileri olmayan kişilerdir. Balık burcunun boğaya karşı sürekli bir beklentisi yoktur. Sürekli şöyle yapsın, böyle yapsın, keşke böyle yapsaydı diye beklentiye girmeye yatkın değildir. Bu iki ilişkide farklı karakterler birbirini tamamlayarak güzel bir aşk hikayesi başlayabilir. Balık burcunun egosu oldukça düşük olduğu için saçma sapan takıltıları olmayacaktır. Hatta sizin kişiliğinize kolaylıkla ve kısa sürede uyum sağlayabilecektir.

Boğa burcu maddiyatçı olmasına rağmen, balık onun fazlaca para kazanmasını beklemez. Hatta parasını bir yere, bir yardım kuruluşuna bağış yapmanız oldukça hoşuna gidecektir. Bir boğa burcu erkeği para kazanma hırsı ile yanacakken, balık kadını eve mutlu, çocuklarıyla mutlu bir şekilde zaman geçirecek eğlenceli bir erkek ister. Para hep ikinci planda kalır.

Eksik yönleri olsa da uzun vadede evlilikle sonuçlanabilecek bu ilişkide çiftlerin eksik yönlerini birazcık anlaması gerekiyor. Yatakta oldukça uyumlu olacak bu iki burç, birlikteliklerinde birbirinin ayaklarını yerden kesecek bir ilişkiye kuvvetle muthemel sahip olacaklardır.

Bunu da oku :  Aslan Burcu Kadını - Akrep Burcu Erkeği Uyumu

Boğa burcu kadını ve Balık burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %90 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment