İkizler Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_ikizler-burcu

İkizler Burcu Kadını – İkizler Burcu Erkeği Uyumu
İkizler burcu bilindiği üzerine çift karakterlidirler. Size benzeyen bir insanla ne kadar anlaşabilirsiniz tartışılır bir durum tabikide. İkizler burcu, zeki bir burçtur. Her iki taraf da zeki olacağı için, bu ilişki duygusallığın yanında, bir o kadar da analitik ve mantıklı bir ilişki olacaktır. Bu durumda da ikizler burcunun diğer bir ikizler burcu ile olan ilişkisi için dört kişilik bir ilişki olacağını söylemek yanlış olmaz.

Bu iki karakter birbirine fazlasıyla benzer. İki taraf da çok doludur ve zamanları yoktur. Ayrıca ikisi de sevecen, hareketli ve samimidir. Değişik ortamlara girmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı severler. Özgürlükçü bir bakış açısına sahip oldukları için birbirlerine saygı duyarlar ve kısıtlamalar yapmazlar. Birçok konuda anlaştıkları için çok fazla tartışma ortamı olmaz ama bir süre sonra birbirlerine bu kadar benzemeleri ilişkinin sıkıcı hale gelmesine neden olabilir.

İkizler erkeğiyle ilk tanışmanızda bile, tuhaf tecrübeler edineceksiniz, örneğin aklınızdan ne geçtiğini bilmesi gibi. Evet, siz de gerçekten böyle düşünüyorsunuzdur. Eğer randevunuzu ertelemek için son dakikada sizi ararsa, buna şaşırmazsınız, çünkü büyük bir olasılıkla siz de bunu düşünüyor olursunuz. İkiniz için de bağımsızlığınız önemlidir, yine de farklı ilgi alanlarının sizi ayırmasına izin vermemeye çalışın. Kendinizi yalnız olduğunuzda da iyi hissedersiniz. Ama ikiniz de flörtlerinizi bırakamazsınız ve karşı cins sizin için hala eskisi kadar önemlidir. Zor hayat koşullarında bile, ikiniz de neşenizi korursunuz ve bunlarla savaşmak için yeterli güce sahip olursunuz. Her ne kadar parayı kumbarada tutamadığınız için maddi sorunlarınız olsa bile, uyumlu ve mutlu bir aile yaşamınız olacaktır.

Bunu da oku :  Yengeç Burcu Kasım Ayı Yorumu

İkizler ve ikizler ilişkisi için zevkli ve eğlenceli bir ilişki olacaktır diyebiliriz. Çünkü her ikisi de sosyal insanlardır ve eğlenceden büyük keyif alırlar. Arkadaşları ile birlikte dışarı çıkmak en büyük keyifleridir. Yoruldukları zaman da evde baş başa vakit geçirirler ki bu zoraki olmadığı için her ikisi için de daha zevkli, daha kıymetli olur. Bu ikilinin konuşacakları hiç bitmez. Sosyal ve aktif insanlar oldukları için her daim konuşacak, birbirlerine anlatacak bir şeyleri olacağından, bu ilişki sıkıcı ya da monoton olmaz. İkizler burcunun gözleri ışıldar. Ama bu yüzdeyi düşürmek de yükseltmek de onların elinde olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Gezmekten hoşlanırsınız ve ev işlerini de her zaman paylaşırsınız. Ortak zevklerinizi sanat, tiyatro, müzik ve sinema oluşturur. Siz de çok fazla özgürlük istediğiniz için, çocuklarınızı sorumluluk sahibi ve özgür insanlar olarak yetiştireceksiniz.

İkizler burcu kadını ve İkizler burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %80 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment