İkizler Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu

ikizler-burcu_basak-burcu

İkizler Burcu Kadını – Başak Burcu Erkeği Uyumu
Her zamanki gibi ikizler gezmeden ve sosyalleşmekten bıkmaz ve çok aktif dir. Başak burcu oturgan çalışmaktan zevk alan burçlardandır. Hatta başak burcu hasat zamanı dünyaya gelen başak burcu, burçlar dünyasının oğlakla beraber en çalışkan iki burcundan biridir. Bir Başak erkeğiyle mutlu olabilmeniz pek mümkün değildir. Çok katıdır, ayakları yere basar, fantezileri ve pratik zekası yoktur, kolay kolay uyum sağlayamaz. Sakin, soğuk ve hükmedicidir. Umursamaz olduğu söylenemez, çünkü her şey ona göre düzgün ve açık olmalıdır.

İkizler kadını konuşkan ve pratiktir. Başak erkeği ise gerçekçi ve mantıklı… Olaylara her zaman mantık çerçevesinden bakan bu erkek ile aranızda çok uyumlu bir birliktelik olmaz. Başak’ın her şeyi planlı ve programlı bir şekilde organize etmesi İkizler’i eninde sonunda sıkacaktır. Bu ikili seksüel açıdan da uyumlu bir çift oluşturmaz. İkizler çok istekli ve tutkuludur, Başak erkeğinin ise öncelikleri başka olabilir

Başağın daha çok evde vakit geçirmek istemesi, ikizler burcunu rahatsız edebilir. Bu durumda, iyi bir plan yapmaları gerekir. Zaman zaman sosyalleşip, zaman zaman evde vakit geçirmek ikisinin de hoşuna gidebilir ya da gitmeyebilir. Bu ilişki, ya olacak ya da olmayacaktır. Uzun ömürlü bir ilişki olması için, arada kuvvetli bir bağ olması ve her ikisinin de bu ilişki için fedakarlık yapması gerekiyor. Aksi halde ikizler daha ilişkinin başında kaçabilir. Başak burcunun sıkıcı olduğunu düşebilir. Bu ilişkide başak burcuna da iş düşüyor.

Bunu da oku :  Terazi Burcu Kadını - Oğlak Burcu Erkeği Uyumu

Başakların açıklık ve dürüstlük gibi iyi yönleri de vardır. Eşine karşı her zaman saygılı ve kibar olacaktır, sadık ve dikkatli bir aşıktır. Ama hayatınızı avucu içine alma alışkanlığı olma saydı, sizin için daha iyi olurdu. Bağımsızlığınızı ve kariyerinizi korumak istediğinizi söylediğinizde, aşırı tepki göstermeyecektir. En büyük endişesi ret edilmektir. Ancak başak, çalışkan olduğu kadar sadıktır da. Onun bu sadakati, ikizlerin ona güvenmesini de kaçınılmaz kılacaktır. Birbirlerini neyin önünde tuttukları oldukça önemlidir. Hayattaki öncelikleri arasında birbirilerine tutabilirlerse, o zaman bu ilişki için de umut var demektir.

Sizi anlamak için çok uğraşacak, ama başaramayacaktır, analitik fikirleri size göre negatiftir. Düzen, disiplin ve açıklık her konuda hayatının temelidir. Ev işlerinde kendine düşen payı severek yapacaktır, ama yine de peşinizde koşuşturup etrafı toplamayı sevmez. Sizi seçtiyse, ilgi bekler ve korunmak ister. Balık, onu tatmin etmediği için, bu konuda pek başarılı olamayacaktır. Eğer Başak erkeğini böyle kabul edebilirseniz, evliliğiniz mutlu olacaktır.

İkizler burcu kadını ve Başak burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %40 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment